Fotbal judeteanGloria LT Cermei

„Sămădăii” – ținuți în șah doar o repriză: Viitorul Arad – Gloria Lunca Teuz Cermei 2-6





Viitorul Arad a colaborat în special cu Gloria Lunca Teuz Cermei când a fost vorba despre împrumutul celor mai buni juniori, precum  Dorinel Todoran, Ionuț Pop sau Denis Bickling, jucători care au făcut deja pasul mai sus, sau spre echipe cu obiective mai importante. Acum, sora mai mare a acceptat invitația celei mai mici, proaspătă promovată  în Liga 4-a pentru un amical ce s-a disputat pe terenul din Sânleani și care a fost echilibrat doar în prima repriză. Scorul pauzei a fost 2-2, după care divizionara terță s-a distanțat la 6-2 pe tabela de marcaj.

Iată și cum s-au marcat golurile:

Min.12 0-1: Centrare de pe stânga a lui Daniel, Mateucă a reluat plasat după o respingere

Min.21: 1-1: Cotuna a pasat peste fundașii adverși și Bulboacă a marcat

Min.27: 2-1 Intercepție a lui  Bulboacă între fundași Cermeiului și execuție cu sânge rece

Min. 44 : 2-2 Pressing Novac și recuperare, urmată de un dribling al portarului

Min.50: 2-3: Acțiune colectivă a Cermeiului și Vlad (foto) a finalizat cu un lob peste portar

Min.55: 2-4: Acțiune finalizată de același Vlad cu un șut plasat

Min.75: 2-5: Penalty scos de Gruiescu și transformat de Șimăndan

Min .87: Cocriș a pătruns în careu și a marcat sub bară

Pavel: „Meci foarte bun de pregătire”

După 1-4 cu Sântana, Viitorul pierde, previzibil, și cu Cermeiul. „A fost un meci foarte bun de pregătire, au lipsit Vezan și Gâlcă, am început cu trei copii, Rotar, de 2004, Bulboacă, de 2005 și Pavel, de 2006,   după care în repriza a doua am mai introdus majoritatea jucătorilor, mulți dintre ei tineri. Am mai avea nevoie de un fundaș și un atacant, dacă reușim să găsim. Dacă nu, încercăm să ne descurcăm cu ce avem. Urmează un amical la Pereg, apoi jucăm cu Păuliș II și, în fine, cu FC Bihor”, a menționat Flavius Pavel, antrenorul celor de la Viitorul.

Todea: „Nemulțumit de cele două goluri luate”

Pentru Cermei a jucat și Daniel, un mijlocaș stânga nigerian de 22 de ani, nimeni altul decât vărul utistului Philipe Otele. Nici de această dată, stafful tehnic al Cermeiului nu s-a putut baza pe Adi Piț, dar nici pe Adamcsik, care încă nu și-a rezolvat situația contractuală. „Un antrenament reușit, mai ales în repriza a doua. Sunt nemulțumit că am luat două goluri de la o echipă care, chiar dacă are jucători buni, este totuși la un nivel inferior. M-au deranjat greșelile copilărești ce au dus la cele două goluri, nu ar trebui să apară. A fost lipsă de concentrare specifică  jocurilor cu un adversar inferior valoric. Cu siguranță că fizic nu suntem încă foarte proaspeți, au fost antrenamente grele săptămâna asta, bine că nu avem accidentări, e totul bine. Mai este o lună până la primul meci de campioant, excepție meciul de Cupă, dar nu este momentul să ne odihnim, încă trebuie să acumulăm. Săptămâna viitoare vom lega două meciuri, miercuri, cu Periam și vineri cu Ineu. Am mai avea nevoie de jucători cu profil ofensiv, dar și pe fază defensivă am unele semne de intrebare. Nu mă așteptam să luăm două goluri cu Lipova și mai ales azi două de la Viitorul. Aducem dacă vom găsi ceva peste ce avem acum. Sunt mulțumit de felul cum se antrenează băieții, vom continua în proporție de 80% cu acest lot”, a precizat Cristian Todea, antrenorul principal al cermeianilor.

Formații:

Viitorul:  Dagău – Stoianovici, Bier, Vidac, Pantea – P. Pavel, Cotuna  – A. Popa, S.Popa, Rotar – Fl. Bulboacă. Au mai intrat: Mihăilă, Al. Pop, Gîdea, Brozbici, Al. Catanzzaritti, N. Bulzan (Livada). Antrenor: Flavius Pavel.

Cermei: Zamfir – Clipotă, R. Iuga, E. Codrea, Lazăr – D. Salka, M. Salka – Varga, Mateucă, Daniel (probe) – Novac. Au mai intrart: Vlad, Cocriș, Gruiescu, Șimăndan, Cleuță, Calotă, E. Pașcu, Șiclovan, Balazs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button