ACB IneuGloria LT Cermei

Reprize împărțite, „sămădăii” mai pragmatici: ACB Ineu – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-2Stadionul „Central” din Ineu a găzduit, în această dimineață, amicalul dintre divizonarele terțe vecine, ACB și Gloria Lunca Teuz Cermei. Formațiile și-au împărțit reprizele, amfitrionii au condus în prima, vizitatorii au întors scorul după pauză.


„Alb-albaștrii” au concretizat un start ceva mai bun de meci cu golul de 1-0. Autor Rucăreanu, după 27 de minute, care a trimis cu capul sub transversală o pasă a lui Ndoye după un atac pozițional al echipei sale. Fiindcă Ineul are și mâine dimineață un test, tocmai la Craiova, Cristi Sculici și Teodor Mihuț au schimbat liniile după o jumătate de oră de joc, dar și de la pauză încolo, iar cermeianii au întors rezultatul. În minutul 63, Cocriș a tras bine la poartă, Coman a respins până la Cleuță, care a îndeplinit formalitatea. După alte 6 minute, a marcat și Cocriș, cu un șut de la 20 de metri.


Ineul a aflat că l-a pierdut pentru cel puțin o jumătate de an pe Dan Mâneran, care, asemenea fratelui său, Denis, se va opera la ligamentele încrucișate. Accidentat mai este Codrea (mai ușor accidentat) și Șerban (probleme personale). „În acest punct al pregătirii, urmăresc mai degrabă implicarea și evoluția unor jucători, care încă trebuie să-mi demonstreze că pot intra într-o așa-zisă echipă titulară. Am satisfacții, dar și nemulțumiri în ceea ce-i privește pe unii, la omogenizare o să lucrăm mai mult de săptămâna viitoare, unii fotbaliști vor începe să primească mai multe minute decât ceilalți. În amicalul cu Cermeiul, am încercat să dozăm energiile, fiindcă miercuri seara am jucat la Brad, iar mâine dimineață evoluăm și la Craiova, împotriva satelitului celor de la CSU. Toți jucătorii care au evoluat azi fac deplasarea și la Craiova, dar cu noi este și echipa U17, ce joacă și ea un amical cu echipa similară a craiovenilor”, spune Cristian Sculici, antrenorul principal al nou-promovatei din Țara Zărandului.

„Sămădăii” ajung la al treilea succes în amicale după 6-1 cu Viitorul și 2-1 cu Avântul Periam. „Un meci în care am vrut să ofer minute celor care au jucat mai puțin meciul trecut. Din punct de vedere fizic ne-am atins obiectivele, dar tehnico-tactic încă suntem departe de ceea ce ne dorim la primul meci oficial. Am suferit puțin la sincronizări pe faze de atac, la plecări în adâncime, nu am reușit să creăm prea multe ocazii, mai ales în prima repriză. Urmează miercuri la Cermei un joc în compania echipei FC Bihor”, a menționat și Cristian Todea, antrenorul cermeianilor, care nu a putut conta pe Piț și E. Pașcu.

Formații:ACB Ineu: Merșca (30 Tulcan, 65 Coman) – D. Varga (30 Voștinar), Mendy (30 Ngake), Cahill (65 Mendy), Hulbăr (30 Nica) – Zdrențan  (46 Spătaru) – B. Rusu (30 Răsvanță), Ndoye (30 Spătaru, 46 Cohan), Rucăreanu (30 Wilmer) , Florea (30 Jurj) – Banam (30 Toure).

Cermei: Creța (45 Zamfir) – Cleuță, Clipotă, D. Lazăr, Deta – Gruiescu, M. Salka, D. Salka, Calotă – Mateucă, Șimăndan. Au mai intrat în min.60: Vlad, Novac, Iuga, Cocriș, D. Otele, Șiclovan, P. Varga, Balazs.

4 comentarii

  1. ANA!- zorile se varsa lasa-ma sa merg acasa,la copii si la nevasta,lasa-ma si nu ma lasa S-AU VINE LICA la masa

   0
   0
 1. ANA și MANOLE
  Manole, meșter priceput
  Zidind pe ANA lui, iubita
  Ne-a demonstrat ca i-a plăcut
  Femeia bine construită.

  Din falnic vânător de munte
  ANA te-a făcut pandur
  Aruncând priviri discrete
  Vei, vedea ca și, in pat
  ANA doarme la perete

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button