Crisul Chisineu-CrișFotbal judetean

Brad a conturat (semi)surpriza: Crișul Chișineu Criș – Unirea Sântana 1-2





Gruparea de pe Crișul Alb a plătit săptămâna desfășurată în regim de cantonament cu o prestație mai ștearsă în fața celor de la Unirea Sântana, poate principala favorită la câștigarea titlului în Liga a 4-a. „Roș-negrii” s-au impus cu 2-1 pe arena „Aurel Ardelean”, prin dubla ultimului sosit, Nicholas Brad, fostul mijlocaș al Lipovei.

Și portarul divizionarei terțe, Sergiu Borz, a avut partea sa de vină la ambele reușite ale celor de la Sântana. Mai întâi (minutul 26), Brad a punctat cu un șut de la aproape 30 de metri, după care, rapidul mijlocaș a profitat de o respingere greșită a aceluiași tânăr goal-keeper și a trimis în plasă. Era minutul 67, concluzia amicalului scriind-o Dinu, care înscris la capătul unei lovituri de colț „lucrată” de Siminic. Până la final, gazdele au încercat să egaleze tabela, dar mingea trimisă de Barbu din apropiere a lovit doar bara porții adverse.

Crișul l-a avut pe margine doar pe portarul de rezevă, Silard Mate, care nu s-a simțit bine. „Mă așteptam să nu avem intensitate în joc și să acuzăm oboseala după antrenamentele grele, fizice, din ultima săptămână. Cu toate astea, golurile nu le-am primit pe un fond de joc slab, ci ca urmare a unor greșeli personale. În special repriza a doua am controlat-o destul de clar, din păcate am marcat doar o dată și am pierdut. Asta e, au fost plusuri, dar  și destule minusuri, pe care sper ca prin antrenamente și inspirația noastră să le eliminăm la jocurile oficiale. Să vedem dacă mai reușim ceva și la nivel de lot, parcă mi-aș dori să venim cu o calitate mai mare de pe bancă”, a spus Dan Stupar, antrenorul „alb-albaștrilor”.

Ceva mai mulți absenți a avut Sântana, ce nu a contat pe Stanciu, Kozma și Paven. „Un meci bun pentru noi, nu avem prea multă prospețime după trei săptămâni de acumulare. Sunt mulțumit de prima repriză și parțial de a doua în plan ofensiv, am avut ocazii mari prin Șulea. Echipa adversă a pus presiune pe noi în repriza a doua, ne-am apărat bine și am reușit să nu le dăm prea mari șanse. Au avut două-trei situații dar le-am rezolvat prin portar sau fundașii centrali”, a punctat Marius Ciubăncan, antrenorul Unirii.

Formații:

Crișul (prima repriză): Borz – Popa, Pașca, Nistor, Bortiș – Pavel, Gavrilaș – Clej, Ciornei, Toboșaru – Burlă

Crișul (repriza a doua): Borz – Haloș, Hreniuc, Pașca, Siminic (75 Domide jr) – A. Iuga, Dinu – Grigore, Janu, Moise – Barbu

Sântana: Mucha – Dochița, Bercu, Politic, Marc – Ursoi, Martin, Simion, Brad – Trabalka, Șulea. Au mai intrat: Csurka – Pașca, Savin.









2 comentarii

  1. Alo!Oamenii de la Lipova,cum ați putut sa pierdeți un tanar atât de bun precum e Brad? Vorbim de un jucător care a demonstrat cu vârf și îndesat la liga 3 care a confirmat chiar dacă venise de la pancota

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button