Progresul Pecica

Amical sub control până la ultimele schimbări: Avântul Periam – Progresul Pecica 3-2





Progresul Pecica încheie săptămâna cu două eșecuri în amicale. După 1-6 cu Păulișul, meci abordat cu jucătorii tineri și foarte tineri, „galben-albaștrii” au pierdut și la Periam, 2-3, după un final de meci rocambolesc.

Progresul a început autoritar confruntarea din județul Timiș, cu gol marcat în minutul 4. Atunci, Capătă a tras puternic la poartă, Voinea a respins până la Bozian, care a marcat din 6 metri. Andrieș și mai ales Capătă (bară din apropiere) puteau mări avantajul echipei lor, dar scorul pauzei avea să fie 1-1 , după ce Sântean a profitat de o succesiune de bâlbâieli din careul oaspeților.

Pecicanii s-au repliat după pauză, au dominat din nou jocul și, în minutul 64, au trecut din nou în avantaj. Golul a fost lucrat de jucătorii de 15 ani sosiți de la Ateltico: Câmpan i-a pasat lui Raul Stanciu, acesta și-a driblat sec adversarul direct și a trimis cu stângul pe lângă portar. Schimbările din minutul 75 au dereglat sistemul trupei lui Mihai Petcuț, ce a și primit gol la câteva secunde după. De altfel, ultimele două reușite au purtat semnătura aceluiași jucător, Raul Gălățan, care a taxat nesincronizările tinerilor adversari, în minutele 76 și 84.

S-a terminat 3-2, dar stafful tehnic al pecicanilor a avut destule motive să fie mulțumiți după acest joc. „Timp de 70-75 de minute, adică până la ultimele schimbări, echipa a arătat bine pe ambele faze, nu le-a dat mari șanse adversarilor. Din păcate, ratăm încă cu prea mare ușurință, probabil avantajul trebuia să fie mai mare când pe teren au apărut copiii. Nu e nicio problemă că s-a pierdut, până la urmă suntem aici cu toții să învățăm și să creștem și din greșeli și – până la urmă – a fost doar un joc de pregătire. Și, repet, cât am fost pe teren cu o <<11>> aproape de cel ideal am fost echipa mai bună”, a menționat Bogdan Bozian, cel care-l ajută pe banca tehnică, dar și din teren, pe Mihai Petcuț.

Pecica: Roșca – Moraru, Sarkozi, Wild, Aldan – C. Mihai, Arsene – Stanciu, Bozian, Andrieș (46 Borcea) – Capătă (46 Câmpan). Din minutul 75 au mai jucat: Gomboș, Marinescu, Puta, Bănățan, Indreica și Gruia.

Marți seara, Pecica o găzduiește pe Lipova, într-un nou test estival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button