Superliga

Miculescu sparge gheața (și) pentru FCSB și e golgheterul provizoriu al Superligii!





După patru meciuri, FCSB rămâne fără succes în ediția 2022-2023 a Superligii, dar David Miculescu este pe plus din meciul de la Mioveni. Argeșenii au condus cu 1-0 după reușita lui Balaur (min. 29), dar fostul „decar” al Bărrânei Doamne a egalat în minutul 79, cu o lovitură de cap din 6 metri, după centrarea lui Olaru.

Trupa lui Alex Pelici a ratat victoria în prelungiri, prin Onea și Pop, așa că ultimul fluier a consemnat remiza: 1-1. Miculescu a fost utilizat ca număr 10 și, apoi număr 9, de Nicolae Dică și a ajuns la trei reușite stagionale, după „dubla” din tricoul UTA-ei, contra Petrolului. „Pe plan personal sunt mulțumit că am reușit să înscriu, dar pe plan colectiv nu pot să fiu mulțumit. Suntem optimiști asupra calificării în Conference League, joi. Sper să ne revenim și în campionat din vara următoare”, a spus Miculescu la finalul disputei.

În acest moment, fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro e golgheterul provizoriu al Superligii, alți 15 jucători având câte două goluri marcate.

FOTO: gsp.ro

Un comentariu

  1. Pretențiile la David cât cuprinde. Pentru un preț interior care se impune și asa. Prețul unor devenirii nu pot fi ca la juniori, indiferent ce urmează. Nu te obliga nimeni. Scăpat de haosul ideatic de la UTA, ceva îmbrăcat în halat de service, da la FCSB de același haos, dar îmbrăcat în frac și papion. !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button