Volei

Fetele și băieții de la ProVolei Arad sunt campioni naționali de cadeți la volei pe plajă!

CS ProVolei Arad, președinte Radu Sabău, s-a încoronat campioană națională de cadeți la volei pe plajă, categoria cadeți, atât în competiția feminină cât și în cea masculină. Totul în cadrul „naționalelor” desfășurate la Arad, în organizarea CS Westar.

La fete, perechea Giulia Botescu (CS ProVolei Arad – antrenor Daniel Ispas) / Alexandra Ciornei (de la CSM Timisoara) au dispus în finala mare de CSM Timisoara cu scorul de 2-1 la seturi. Pe locul 3 s-a clasat Westar Arad. Pe locul 5 a terminat o alta echipă a clubului ProVolei, formată din Carla Bobis și Ioana Hedean. La băieți, echipa CS ProVolei Arad, formată din Andrei Biltiu și Adrian Onofrei a trecut în finala mare de CS Viitorul Cluj Napoca, câștigând cu scorul de 2-0 (23-21, 21-19).

Urmează Naționalele de speranțe, de la Popești Leordeni

Finala mică s-a disputat între două echipe ale CS ProVolei Arad: a câștigat echipa formată din Victor Bula și Daniel Pavel, care a învins perechea David Ispas/Denis Bichilie, ultimul, sportiv legitimat  la LPS Bihorul Oradea. Echipele băieților de la ProVolei îl au ca antrenor pe multiplul campion național Marius Mascovits. Urmează în perioada 15-19 august, Campionatele Naționale pentru speranțe, care se vor desfășura la Popești Leordeni.

Foto: Dani Lazăr

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button