Alte sporturi

Andreea Roşca – la cel mai important titlu din carieră: Tenismena de la Sportsin Arad a câștigat proba de dublu a BCR Iaşi Open!





Perechea româno-rusă Andreea Amalia Roşca (foto stânga)/Daria Astahova a câştigat titlul în proba de dublu a turneului de tenis BCR Iaşi Open (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce au învins, duminică, în finală, perechea maghiară Reka-Luca Jani/Panna Udvardy cu 7-5, 5-7, 10-7.

Roşca şi Astahova s-au impus în faţa favoritelor numărul patru după aproape două ore de joc (1 h 53 min). Andreea Roşca şi partenera sa au fost superioare cu primul serviciu, iar maghiarele au fost mai bune cu serviciul al doilea, însă jocul a fost foarte echilibrat, diferenţa totală fiind de doar trei puncte în favoarea învingătoarelor, 80-77.

Pentru Roşca (23 ani), legitimată la CS Sportsin Arad, este cel mai important titlu din carieră. Învingătoarele au fost recompensate cu un cec de 5.000 de dolari şi 160 de puncte WTA la dublu, în timp ce învinsele s-au ales cu 2.500 de dolari şi 95 de puncte WTA la dublu.

Panna Udvardy a pierdut ambele finale jucate duminică, după ce a fost învinsă în ultimul act şi la simplu de Ana Bogdan, cu 6-2, 3-6, 6-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button