Fotbalistele de la Piroș Security se întorc din vacanță cu un nou antrenor la timonă: Tiberiu Butura a fost propus chiar de Dan Cuedan!


AC Piroș Security a ratat la mustață intrarea în play-offul Ligii 1 feminin, după care a „fluierat” în play-out, cu 9 victorii și o remiză. Arădencele au terminat sezonul cu 46 de puncte, doar campioana – Olimpia Cluj și vicecampioana – Heniu Prundu Bârgăului făcând mai multe, 57, respectiv 53. Evident, lupta între primele 6 echipe a fost mult mai echilibrată, dar impresia a fost că „leoiacele” ar fi făcut față.

Ce se va întâmpla în noul campionat, al cărui țintar îl vom afla miercuri? În primul rând, patronul Pavel Piroș a trebuit să întrerupă colaborarea cu antrenorul Dan Cuedan. „Au fost doi ani de zile frumoși, dar chiar nu mai pot să continui pe banca fetelor de la Piroș. Am problemele mele legate de serviciu, de familie, rămân un sfătuitor al prietenului meu, Pavel Piroș. Chiar eu i-am sugerat să apeleze la Tiberiu Butura, un băiat sufletist, care antrenează la Timișoara, eu zic că e alegerea potrivită în acest moment”, ne-a mărturisit Cuedan.

Piroș: „Avem ambiții, dar – câteaodată – acestea nu sunt suficiente”

Într-adevăr, președintele arădencelor confirmă instalarea lui Butura pe banca tehnică, ce va fi oficializată chiar în această seară. „Astăzi am o primă întâlnire cu Tibi și cu fetele, stabilim programul de pregătire, avem trei săptămâni să ne pregătim cât putem de bine pentru startul campionatului. Din păcate, ne-am despărțit de Adelina Ion, care, din câte am înțeles, a plecat în străinătate, dar și de Estera Prunar, care nu a mai dorit să continue cu noi. Melisa Olariu s-a întors la echipă, am mai luat patru junioare de la Juventus Timișoara, mai avem nevoie de un fundaș central cu ceva experiență. Eu zic că ne putem bate pentru calificarea în play-off în sezonul ce vine. Echipa e a Aradului, dar banii vin doar de la mine, e greu să te bați cu echipe finanțate masiv din fonduri publice. Am luat și noi ceva bani de la Primărie, mărunțiș pentru nevoile unei echipe de Liga 1. Așadar, mergem mai departe conform posibilităților, avem ambiții, dar – câteodată – acestea nu sunt suficiente”, a punctat și Pavel Piroș.

La reunirea de azi nu vor fi prezente cele două fotbaliste egiptence, Maha Shehata și Sally Mansour. Ultima are nevoie de viză nouă de ședere în România, s-au făcut demersurile în acest sens, rămâne de văzut când valorosul mijlocaș ofensiv va putea sosi la Arad.

AC Piroș Security are și o formație de junioare Under 15, care e pregătită de Ovidiu Cohan.

6
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.