Liga a 2-aLiga a 3-a

Cinci arbitri și trei observatori arădeni sunt gata de debutul unui nou sezon de Liga 3-a!





După problemele de sănătate ale lui Ovidiu Hațegan, care l-au obligat pe arbitrul FIFA să opteze pentru Camera VAR, Mircea Ardelean este arădeanul cu cele mai mari șanse să conducă meciuri în Superligă. De altfel, „centralul” de 31 de ani a și debutat pe scena primului eșalon, în Chindia – Gaz Metan Mediaș (scor 3-0), din ultima etapă a play-outului sezonului trecut, iar, sâmbăta trecută, a început să-și facă mâna cu un prim meci stagional în liga secundă. Este vorba despre meciul dintre Poli Timișoara și Unirea Constanța, încheiat cu succesul (1-0) al formației de pe Bega. Până ce Alina Mihoc se va reface din punct de vedere medical, Ardelean și Casian Băla sunt singurii arbitri ce reprezintă Aradul în eșalonul secund.

Mai jos, cinci sunt „fluierașii” care au trecut testările de la Cheile Grădiște și vor aștepta delegări începând din 27 august încolo, când demarează un nou sezon de Liga 3-a. Aceștia sunt Tudor Jurcă, Andreea Șușcă, Cristian Cășuț, Lucian Berariu și Andy Pîslaru. Din motive de ordin personal, Alexandru Gornic, Sebastian Pantea și Andrei Pantea nu au susținut încă testele, în timp ce Ionuț Nicoraș încă se reface după operația de ligamente suferită.

În schimb, la Cheile Grădiștei au susținut și au trecut, la rândul lor, examenele observatorii Silviu Mocanu, Mihai Jivan și Emil Arsa, care vor fi și el delegați la meciuri din eșalonul terț.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button