Progresul PecicaȘoimii Lipova

Modan i-a răspuns lui Capătă în testul de pe „Pădurice”: Progresul Pecica – Șoimii Lipova 1-1





Cu 8 zile înainte de primele meciuri oficiale stagionale, cele din turul întâi al Cupei României, Progresul Pecica și Șoimii Lipova și-au dat întâlnire pe arena „Pădurice” pentru un test ce s-a încheiat nedecis: 1-1. Totul s-a decis în 8 minute, cu gazdele care au preluat conducerea și „șoimii” revenind pe tabelă imediat după ce Mihai Pecuț și Bogdan Bozian au apelat și la jucătorii foarte tineri din lot.

Pecica a făcut o primă repriză mai bună, a avut și câteva ocazii importante, prin Bozian, Capătă sau Câmpan, însă și lipovanii au avut neșansă la bara lui Filimon. Repriza s-a încheiat cu scor alb, dar tabela s-a modificat imediat după pauză. Mai precis, în minutul 56, balonul a circulat rapid pe axul central de la  Arsene la Bozian și apoi la Capătă, care l-a bătut pe Iliescu. În minutul 62, pecicanii au apelat și la „grădiniță” și,  după alte două minute, trupa lui Abrudean și Polgar a egalat. Pamfile a centrat din stânga și Modan a înscris cu o lovitură de cap din centrul careului. Până la final, lipovanii au avut și alte ocazii pentru a câștiga amicalul, însă și Progresul a mai ajuns în două-trei rânduri periculos în apropierea buturilor adverse.

Așadar, tânăra echipă a pecicanilor obține un rezultat de moral împotriva Lipovei și asta după o prestația bună timp de e oră de joc.  „Chiar sunt foarte mulțumit de evoluția de azi a băieților, cred că ar fi trebuit să avem cel puțin 2-0 la pauză la cum am jucat și ocaziile avute. Dar, nu ne-am concentrat la finalizare, în campionat trebuie să fim mai pragmatici. Suntem o echipă tânără care are nevoie și de rezultate pentru a crește. Încă rezultatele nu sunt importante, în schimb prestația mă mulțumește. Chiar și copiii au evoluat curajos în ultima jumătate de oră, suntem pe un drum bun, din punctul meu de vedere. Păcat că suntem puțin numărați, dar poate mai sosesc unul-doi jucători până ce începem campionatul”, a spus Mihai Petcuț, care-și va mai vedea elevii la lucru și vineri cu Ghiroda și Giarmata Vii, înainte de meciul de Cupă, de la Curtici.

Dacă din diferite motive la Pecica nu au evoluat Aldan, Mihai, Borcea, Răchită și Dobre, Lipova nu a contat nici ea pe Dobrean, Hațegan, Bîrlovean și Cristiu. „Un joc destul de haotic, în care am avut și momente bune. Ne-am creat destule situații de a marca, dar le-am tratat cu mare superficialitate, iar acest aspect trebuie corectat cât mai rapid pentru că toată munca echipei se năruiește dacă nu avem concentrare în asemenea momente decisive. Mai avem destul de mult de lucru, trebuie rapid să remediem unele probleme, dar împreună cu jucătorii sunt convins că vom elimina greșelile pe care încă le facem. Vineri dimineața jucăm la Ineu, iar miercuri jucăm prima partidă oficială a sezonului, în Cupa României, la Cermei”, a menționat Adrian Abrudean.

Formațții:

Pecica: Roșca – Moraru, Sarkozi, Wild, Puta – Arsene, Andrieș – Stanciu, Bozian, Capătă – Câmpan. Din minutul 63 au mai intrat pe teren: Roșu, Chiriac, Gruia, Indreica, Gomboș, Marinescu și Bănățan.

Lipova: Buta – Nagy, Giosu, Abel Popa, Pamfile – Filimon, Sahli, Susan, Gavrilă – Rusu, Bădăuță. Au intrat la pauză: Iliescu- David Pop, Modan, Leric, iar pe parcursul reprizei a doua: Stoin și  Românu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button