Maria Mateaș și Ayan Coman și-au tăiat partea leului la Cupa Tenis Profi, de la Arad


Maria Mateaș și-a respectat statutul de favorită principală la Cupa Tenis Profi, de la Arad, câștigând toate meciurile în două seturi. Jucătoarea de la CS AMEFA Arad a trecut cu 6-0, 6-1 de Andreea Radu (CS Sport 4 Fun Timișoara) în sferturi, ajungând în grupa finală. A câștigat apoi, cu 6-1, 6-0 cu Elena Negrea, colega de la AMEFA, 6-1, 6-2 cu Alexandra Silaghi (CSM Oradea) și 6-3, 6-1 cu Sara Cozma (Sport 4 Fun). Au urmat-o în clasament Cozma, Silaghi și Negrea.

La 14 ani, masculin, Ayan Coman (CS Intersport Arad) a avut de asemenea o evoluție foarte bună. A terminat pe locul secund, după 1-6, 3-6 cu Vlad Gabriel (CS Helios Timișoara), care a câștigat turneul, însă a trecut de alți doi tenismeni: 6-0, 6-3 cu Marc Bengulescu (CS TC Pamira) și 6-3, 6-4 cu Eduard Saran (Dyadora).

Au mai fost doi arădeni în competiție. Mark Fereștean (Intersport Arad) s-a clasat pe locul 8 la 10 ani, iar la 12 ani, Ayan Fereștean (Intersport) a părăsit competiția în sferturi, 0-6, 1-6 cu Andress Noah (ACS Sport Time).

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.