Fotbal feminin

„Tricolorele” U17 s-au simțit bine pe arena din Sânnicolau Mic în amicalul cu Bosnia & Herțegovina





Naționala U17 a României a învins reprezentativa din Bosnia & Herțegovina, scor 2-0, într-un meci amical disputat pe arena „Banatul”, din Sânnicolaul Mic.

Szoke a deschis scorul pentru naționala antrenată de Andra Vela, la finalul primei reprize, iar Lazăr marcat pentru tricolore imediat după reluare. După 90 de minute, cele două formații au exersat și loviturile de la 11 metri, executând câte 5 serii.

Înainte de startul partidei, jucătoarele române au afișat un tricou cu mesaje de încurajare pentru colegele lor de la lot, care s-au accidentat și nu au putut evolua în meciul de pregătire.

Pentru naționala U17 urmează încă un meci amical, cu aceeași adversară, vineri, 12 august, de la ora 11:00, tot la Arad și tot pe „Banatul”. Meciul va putea fi urmărit în direct pe platforma www.frf.tv.

În această toamnă, naționala U17 va juca împotriva Lituaniei și Kazahstanului în preliminariile pentru Campionatul European.

ROMÂNIA U17: 1. Moldovan – 8. Boboc (cpt.), 15 Bolboacă, 6. Fratutescu, 19. Iliescu – 7. Lazăr, 18. Cristea, 5. Florică – 11. Stancu, 9. Sepetan, 10. Szoke.  Rezerve: 12. Balog – 2. Năstase, 3. Neacșu, 4. Corsei, 13. Lavric, 14. Șerban, 16. Popa, 17. Grădinariu, 20. Ivan, 21. Kara-Jouli, 22. Stan. Selecționer: Andra Vela

frf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button