Beliu s-a despărțit de cinci nume importante și a ales calea promovării tinerilor din zonă, Gligor își vede mâine elevii la lucru cu Pâncota!


Lucrurile la CS Beliu s-au mișcat mai anevoios în această vară, astfel că echipa nu și-a putut vedea tocmai de programul fixat în startul pregătirilor, acum două săptămâni. „Am început mai târziu pregătirile din cauza concediilor și chiar și așa 5-6 antrenamente bune și două amicale, unul cu Bocsigul și celălalt în familie, cu juniorii A1. Mâine vom fi gazdele Podgoriei Pâncota”, susține Alin Gligor, antrenorul formației din Țara Sămădăilor.

Belenii au pierdut jucători importanți, în frunte cu e. utistul Alex Manea, care – probabil – va evolua la Tomnatic, în județul Timiș. Au mai plecat și Șoltesz și D. Crișan, la Macea, dar și Onoc și Mașniță, care ar fi negocieri cu cei de la Buteni. „Din lotul vechi au mai rămas Gherghel, Alex Crișan, Djamal, Purtan, Ruja, Otiș, Ruben Iacob, Rovinescu, Sandu, Cotuna, Popovici și am mai dus din zonă doi portari, Mario Țica și Alin Crișan, dar și doi jucători de câmp, Vasile Chifa și Flavius Vesa. Am mai testat alți patru fotbaliști, suntem mulțumiți și am demarat transferul lor. Obiectivul rămâne în continuare promovarea juniorilor din propria pepiniera. Avem deja patru și sperăm să mai facă pasul și alții mai sus în noul sezon. Bugetul clubului este la fel ca anul trecut, domnul primar Emanuel Horhat, domnul viceprimar Ioan Mihoc și domnii consilieri sprijină sportul și în această perioadă mai grea, iar noi sperăm să răsplătim efortul lor prin partide bune în primul eșalon valoric al județului. Evident că vrem să râmânem în continuare în Liga 4-a și să ne bazăm tot mai mult pe tinerii din zonă”, a adăugat Gligor, care și-ar mai putea ajuta echipa și din teren în sezonul ce demarează peste două săptămâni.

CS Beliu a încheiat sezonul precedent pe locul 3 în play-outul Ligii a IV-a, după Pâncota și Păulișul.

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.