Caravana sportului arădean se pune în mișcare pe 3 septembrie și va staționa în 7 locații din municipiu!


În luna septembrie, Aradul sportiv se pune în mișcare la inițiativa Centrului Cultural Județean Arad (director Ioana Engelhardt), a CJA și a deputatului Sergiu Bîlcea. Proiectul gândit se numește Caravana sportului arădean și este pus în practică de cu ajutorul „Asociației activi și mai puternici împreună”, reprezentată la conferința de presă ce a anunțat evenimentul de profesorii Mircea Crișan și Mircea Pința.

Evenimentul demarează pe 3 septembrie, despre el vorbind în detaliu Iustin Cionca, președintele CJ Arad. ,,Consiliul Județean Arad inițiază un nou proiect la nivelul municipiului, pe care îmi doresc să îl extindem și în județ, dacă se va dovedi fiabilitatea sa. După cum știți, Consiliul Județean este foarte implicat, prin Centrul Cultural Județean, în proiecte sportive, susținând mișcarea sportivă de masă la nivel de municipiu și județ. Proiectul pe care l-am prezentat astăzi este Caravana Sportului Arădean, timp de șapte zile, între orele 10-15, în toate cartierele municipiului, începând cu 3 septembrie și până în 25 septembrie. Vor participa 13 cluburi, de baschet, fotbal, dans sportiv, dans și gimnastică, șah, volei, judo, tenis de masă, fotbal pentru nevăzători, fitness. În cadrul Caravanei Sportului Arădean, cluburile participante vor avea standuri de promovare a activității pe care o desfășoară, pentru a-și prezenta oferta, cu scopul de a atrage cât mai mulți tineri spre sport. De asemenea, o parte dintre cluburi vor face demonstrații la fața loculu. În toate locațiile vom organiza și concursuri sportive cu premii. Proiectul Consiliului Județean se desfășoară în parteneriat cu Centrul Cultural Județean. El vine ca un rezultat al consultărilor pe care colegul nostru, Sergiu Bîlcea, care a fost vicepreședintele Consiliului Județean Arad, iar acum este deputat în Parlamentul României, le-a avut cu populația municipiului, începând cu această primăvară”, a declarat Cionca.

Implicat în viața sportului arădean, inclusiv din postura sa de membru în Comisia pentru Sport din Parlament, Sergiu Bîlcea a adăugat: ,,Am propus conducerii Consiliului Județean acest proiect în urma consultărilor pe care le organizez în cartierele municipiului Arad. Am înțeles nevoia arădenilor de a lua contact cu cluburile sportive, de a-și crește copiii activi și, pentru a veni în întâmpinarea lor, am cerut ca, împreună cu Consiliul Județean și cu Centrul Cultural Județean Arad, cluburile sportive interesate în dezvoltarea sportului de masă să își poată prezenta oferta cât mai aproape de cetățeni. Mă bucur că această inițiativă este susținută de administrația județului Arad”.

La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Ionel Bulbuc, a precizat: ,,Organizăm, de fapt, un fel de târg al cluburilor sportive de amatori și non-amatori, care au acceptat să vină alături de Consiliul Județean și Centrul Cultural Județean în dorința noastră de popularizare și susținere a sportului de masă în Arad. Le mulțumesc și, evident, lista acestor cluburi nu e închisă, oricine se poate alătura demersului nostru în etapele următoare ale proiectului, fiindcă scopul nostru este să punem Aradul în mișcare”.

Programul Caravanei sportului arădean 

3 septembrie – Bujac – Teren de sport „Indagrara”

4 septembrie – Gai – Parcul Public

10 septembrie – Micălaca – Parc „Orizont”

17 septembrie – Alfa – Parc

18 septembrie – Sânnicolau Mic – Terenul de fotbal

24 septembrie – Grădiște – Stadionul ,,Academia Brosovsky”

25 septembrie – Aradul Nou – Liceul Teoretic ,,Adam Muller Guttenbrunn”

0
0


One thought on “Caravana sportului arădean se pune în mișcare pe 3 septembrie și va staționa în 7 locații din municipiu!

  1. Apreciez pagina voastra pentru stirile sportive. Inteleg si faptul ca aveti nevoie de bani si de aici reclamele din abundenta.
    Intreb daca si voi depindeti sau aveti avantaje (ca si UTA) de promovati politicul intr-un mod deja agasant!
    Nu de alta, dar ca sa stim si noi

    1

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.