UTA Arad

UTA joacă în Giulești sâmbătă, în Prime Time!





Pentru a treia deplasare din patru, UTA va intra pe teren într-o zi de sâmbătă. Se va întâmpla pe 20 august, pe cel mai nou stadion al României, contra Rapidului lui Adrian Mutu, în cadrul etapei a 6-a a Superligii. Fluierul de începere se dă la ora 21,30, în timp ce pe arena „Francisc Neuman” e seara lui Gheorghe Zamfir la Symphonic Experience.

Giuleștenii sunt în fruntea clasamentului alături de campioana CFR Cluj și mâine seară, după confruntarea arădenilor cu CFR Cluj, au un alt derby de tradiție, la Ploiești cu Petrolul. Iată cum arată programul complet al rundei a 6-a a Superligii:

Vineri, 19 august

Ora 18: CS Mioveni – FC Arges

Ora 21: FCU 1948 – FC Petrolul

Sâmbătă, 20 august

Ora 21,30: Rapid – UTA

Duminică, 21 august

Ora 16: Hermannstadt – CFR Cluj

Ora 18,30: Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova

Ora 21,30: FC Botoșani – FCSB

Luni, 22 august

Ora 17: FC Universitatea Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe

Ora 19,30: FC Farul Constanta – FC Voluntari

5 comentarii

    1. Da ce, dacă mergem cu autocarul nu mai putem cânta!?
      E o deplasare la care trebuie o mobilizare foarte buna, cel puțin la nivelul celei de azi pentru meciul cu u Cluj.
      Sunt ferm convins că o victorie mâine va mobiliza mai mulți suporteri de rezultat sa vină în Giulești însă sunt la fel de convins că deplasarea va fii făcută de câțiva tineri care sunt in vacanță și care învață ce înseamnă UTA, era sa uit că mai avem și noi suporteri prin țară care ne vor sprijini pe Giulești.

      0
      0
  1. Terminati cu prostelile,Noi,simpli suporteri,nu avem acces la organizarea SCU…Nu avem loc…Nici o sansa…Oricum ne deplasam pe privat,pe cheltuielile strict ale noastre….Am incercat inscriere deplasare,o fac doar intre ei,ori canti cum vor ei,ori nu ai loc…Pai nu cantam cum vor ultrasii,ca sa fie foarte clar…Noapte buna!

    0
    0
    1. Si probabil iti aduci aminte de atmosfera de pe Siria cu Poli cand galeria UTA-ei nu a fost prezenta. Nu cred ca dezbinarile isi au rostul. Pana la urma toti de pe stadion venim ptr o echipa:UTA.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button