Diverse

Comunicare și relații publice

„Hai să mâncăm bunica!” sau „Hai să mâncăm, bunica!”? Exprimarea, vocabularul, semantica și modalitatea de transmitere a ideilor au fost, din cele mai vechi timpuri, ustensile eficiente pentru atingerea obiectivelor, dar mai ales pentru transmiterea clară a informației, lăsând loc la interpretări doar atunci când se impune.

 

Cei mai iubiți lideri, milionari sau politicieni și cele mai urmărite celebrități sunt persoane care știu să vorbească și să cucerească auditoriul. În spatele fiecăruia stă acel om care scrie speech-uri (discursuri), pune idei pe hârtie sau „le traduce” în vorbe, analizează oportunitățile de a ieși public cu declarații, evaluează publicul și adaptează „din mers” discursul. Același om este apt să preia comunicarea la orice nivel, să răspundă la întrebări incomode din exteriorul și interiorul instituției/organizației sale, să mențină legătura între membrii organizației și conducere și să medieze eventualele divergențe din interior și/sau cu exteriorul.

 

La Facultatea de Științe Socio-Umane, Educație Fizică și Sport, specializarea Comunicare și Relații Publice, pregătim viitorii specialiști în PR, începând cu studiul relațiilor publice și comunicării inter și intra instituționale, analiza și influența mass-media, până la instituția purtătorului de cuvânt, relații publice în turism, întocmirea comunicatelor pentru mediul privat și public etc. Toate acestea, pe lângă aplicațiile practice și dezvoltarea abilității de a vorbi în public.

 

Secretul comunicării va fi dezvăluit studenților noștri de profesori cu experiență în domeniu, invitați și speakeri, atât din mediul de afaceri cât și din instituții publice, astfel încât, la finalul celor 3 ani de studii, absolvenții să fie pregătiți din toate punctele de vedere pentru o carieră în relații publice.

 

Decanul Facultății de Științe Umaniste, Educație Fizică și Sport, Conf.univ.dr. Speranța – Sofia Milancovici : “Credem cu tărie în faptul că viitorul este deschis, iar șansa este de partea celor care îndrăznesc și perseverează! Vă așteptăm cu entuziasm să vă alăturați nouă, pentru a vă construi un traseu profesional solid, sub îndemnul transmis de mesajul adresat lui Cristofor Columb, la plecarea acestuia pe mare, de către regina Isabella a Spaniei: Pluteşte drept înainte, şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigur că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru a-ţi răsplăti îndrăzneala!”

 

ÎNSCRIERILE SE REIAU DIN 29 AUGUST! Pentru informații suplimentare ne puteți scrie pe adresa de email admitere@uvvg.ro și/sau suna la numerele de telefon +4/0748988884 , sau +4/0257280373. Din aceeași dată, vom fi și la centrele de înscriere din Arad, și de la filiale.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button