Fotbal judeteanGloria LT Cermei

„Sămădăii” s-au dezlănțuit spre final: Unirea Sântana – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-4





Cermeiul a susținut ultima repetiție înainte de debutul oficial în noul sezon, respectiv partida de Cupă, de acasă, cu Lipova, contra principalei favorite la promovarea în Liga 3-a din județul Arad, Unirea Sântana. Cele două formații s-au duelat pe terenul din Zimandu Nou, unde timp de 67 de minute scorul a fost alb. Până la final, însă, aveau să se marcheze nu mai puțin de 5 goluri pentru victoria facilă a „sămădăilor”.

Meciul a fost viu în ambele reprize, doar că jucătorii celor două formații nu au prea fost inspirați la finalizare. Cei de la Sântana au avut șansa să treacă în avantaj dintr-un penalty obținut, dar și ratat de același jucător, Vlăduț Stanciu. Era minutul 60, iar 5 minute mai târziu în avantaj au trecut cermeianii, prin reușita lui Șimăndan, care a profitat de o respingere greșită a lui Csurka. Din 5 în 5 minute, elevii lui Cristi Todea au mai înscris de trei ori și s-au dus la 4-0 până în minutul 80. Mateucă a înscris printr-un șut la colțul lung din 16 metri lateral dreapta, după care Vlad Michel (foto) a făcut „dubla” după ce a scăpat singur cu portarul, în minutul 80 printr-o „scăriță” de efect. Unirea a marcat golul de onoare în ultimul minut de joc, după al doilea penalty primit, la faultul lui Creța asupra lui Șulea. Acesta din urmă a și înscris pentru rezultatul final: 4-1! 

La Sântana a debutat și Raul Stoin, tânărul fotbalist de bandă stânga al Lipovei, împrumutat la echipa în roșu și negru. „Meci echilibrat, între două echipe preocupate de joc. Am dus bine mingea până în ultimii 20 de metri, dar nu am găsit soluții, adversarii au stat bine în teren, nu prea ne-au dat spații. În a doua repriză am început bine, am ratat și un penalty. Apoi am făcut schimbări și, pe fondul unor greșeli de poziționare, am luat patru goluri. Este și meritul adversarului care a introdus jucători buni, proaspeți, care au jucat pragmatic și au cules roadele. Raul Stoin cred că este ultimul transfer, e greu de crezut că mai găsim ceva peste media echipei. Îl cunosc bine pe Raul, este un băiat foarte serios și mă bazez pe el în acest sezon”, a menționat Marius Ciubăncan, care ăși va vedea elevii la lucru peste o săptămână tot împotriva unei divizionare terțe, Progresul Pecica.

Seria de victorii în amicale a continuat pentru Gloria Lunca Teuz Cermei. „Am făcut o echipă cu cei care au jucat mai puțin miercuri. Am dominat, s-a văzut diferența de nivel, am avut ocazii, dar nu am marcat în prima repriză. După pauză au intrat și ceilalți jucători, au avut prospețime și s-a văzut asta pe tabelă. Avem liber până luni, apoi pregătim partida de Cupă, cu Lipova”, a punctat și Ionuț Pașcu, ajutorul lui Cristian Todea la cârma Cermeiului.

Formații:

Sântana: Mucha – Savin, Bercu, Politic, D. Marc – Ursoi, Simion, Martin, Stanciu – Șulea, Trabalka,  Au mai intrat după pauză: Csurka – Olteanu, Kozma, Pașca, Paven, Budiu, Stoin.

Cermei: Zamfir (70 Creța) – Cleuță, Clipotă, Lazăr, Balasz – Gruiescu, Piț, M. Salka, Calotă – Novac, D. Otele. După pauză au mai intrat: R. Iuga, E. Pașcu, Vlad, Șimăndan și Mateucă.

Arbitri: Alin Deac – Paul Iovescu, Sebastian Pantea









2 comentarii

  1. Cu tot respectul nu știu unde sa văzut diferența de nivel mai ales în prima repriză .La pauză dăca era 3-1 pentru Sântana nu era mult .În repriza 2 da ,Cermeiul a condus ostilitațile ,au avut ocazii ,au ratat ,mult mai ales pe fondul schimbărilor .O echipă dominată clar , inferioară ca nivel nu obține 2 penalty-uri clare ca lumina zilei!!!!!Mult succes ambelor echipe în noul sezon.

    0
    0
    1. mai zimand-cuz CERMEIU a jucat in prima cu ce-i care au jucat mai putin miercuri cu bihorul,a doua au intrat seniorii

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button