Crisul Chisineu-Criș

„Alb-albaștrii” au scăpat situația din mână în ultimele 25 de minute: FC Bihor – Crișul Chișineu Criș 4-1



După vizita la Cermei, noul FC Bihor a mai întâlnit o divizionară terță arădeană. De această dată, orădenii au fost gazde pentru Crișul Chișineu Criș, care s-au deplasat pe arena „Iuliu Bodola” fără antrenorul Dan Stupar, care a plecat din țară pentru câteva zile.

Struniți de pe margine de Remus Lung și Ovidiu Pașcalău, „alb-albaștrii” au început mai bine și a trecut rapid (min. 16) în avantaj. Dinu (foto) a luat pe cont propriu o acțiune, a trecut de trei adversari pe axul central și l-a lobat elegant pe portarul adevers. Trei minute mai târziu, mijlocașul celor de la Crișul a ieșit accidentat de pe teren. Apoi, Moise a tras exact în portar, după care mingea fost trimsă în bară de Janu. Sosit de la UTA, Andrei Malița a fost înger păzitor pentru Crișul în două situații critice pentru poarta sa.

Formația de pe Crișul Alb a avut ocaziile sale în partea a doua, prin Burlă și Toboșaru, după care avea să cedeze total la forcigul de final al bihorenilor, care au marcat de patru ori începând cu minutul 71, prin Gunie, Drăgan, C. Roșu și Chindlea. „Atâta timp cât ne-am concentrat, am făcut un meci bun, în fața unei echipe valoroase, care – probabil – se va bate la promovare. Când ne-am relaxat, rezultatul s-a și văzut pe tabelă, am făcut și schimbări și asta a fost. Țin să menționez că sunt foarte mulțumit de Andi Malița, un portar tânăr de la UTA, care poate crește frumos alături de noi, în Liga3-a, practic azi a debuat la seniori și ne-a salvat din două situații limită. Să vedem, miercuri ar trebui să ne întoarcem la Oradea, pentru meciul cu Luceafărul, din primul tur al Cupei României”, a menționat Ovidiu Pașcalău, antrenorul cu portarii al celor de la Crișul.

Fomații:

FC Bihor: Nergheș – Gunie, D. Stan (81 Al. Popa), Lupșe (54 Andraș), Ioviță (71 Drăgan), Ban (42 Chindlea), G. Cherman (46 R. Ardelean), Petruș (70 C. Roșu), Gheorghiță (82 Moga), Jurj (82 Săutiuț), M. Hosu (61 A. Hosu).

Crișul Chișineu Criș: Malița (46 Borz) – Haloș (70 Cl. Popa), Bortiș (60 Pașca), Hreniuc (46 Nistor), Siminic – Dinu (15 Ciornei), A. Iuga (46 A. Pavel) – Grigore (60 Toboșaru), Janu (46 Burlă), A. Moise (60 Gavrilaș) – C. Barbu (70 Janu).

Arbitri: Andrei Pirtea – Sergiu Mitra, Sergiu Bărcan (toți din Oradea)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button