Arădeanul Patrick Pașcalău a debutat în Liga a 2-a la nici 17 ani, „Dumbrăvița arădeană” a cedat pe teren propriu cu Dejul!


Meci cu încărcătură istorică la Dumbrăvița, cu echipa locală debutând pe arena „Ștefan Dobay” în fața a aproximativ 600 de spectatori. În confruntarea cu Unirea Dej, Cosmin Stan i-a titularizat pe arădenii Luca și Toma Bodri, pe Ionuț Tănase (ex. UTA, Cermei sau Crișul), David Popa (ex. UTA și Cermei) și Petre Simon, fostul golgheter al UTA-ei U19.

Dejenii aveau să se impună cu 2-1, după reușitele semnate Cocian (min. 13), și el fost jucător la juniorii UTA-ei, dar și Crișul Chișineu Criș și Greu (min. 82), pentru timișeni punctând Grigoriu, din pasa lui Simon.

Din minutul 77, pentru Dumbrăvița a evoluat și Patrick Pașcalău, care l-a înlocuit pe Luca Bodri. Atacantul de 16 ani și 8 luni a debutat cu această ocazie în Liga 2-a, obținând pe final o lovitură liberă de pe 16 metri, pe care- însă – C. Toma nu a transformat-o în gol.

Patrick Pașcalău e crescut de Atletico Arad, a evoluat doi ani de zile pentru juniorii UTA-ei, după care s-a transferat la grilă la Crișul Chișineu Criș. Din această vară, a făcut pasul la Dumbrăvița, dar se află în vederile unor grupări importante în fotbalul românesc.

Din lotul celor de la Dumbrăvița mai face parte și Sergiu Sabău, fundaș central arădean crescut de UTA și Denis Blickling, fotbalistul celor de la Viitorul Arad, originar din Petrila.

 FOTO: Costel Șerban

5
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.