UTA Arad

Chindriș, aproape de un gol de generic cu U.: „E o atmosferă superbă, nu ai cum să nu dai totul pentru acești fani” + FOTO





Andrei Chindriș profită din plin de problema medicală a lui Erico da Silva și a făcut un al doilea meci consecutiv foarte bun în centrul defensivei. Probabil, și la revenirea în circuit a brazilianului, fostul botoșănean va rămâne în primul „11”, alături de Alex Benga, care dă și el multă siguranță în spate.

Astăzi, Chindriș și-a învins fosta echipă, la care a crescut fotbalistic, până la transferul la Botoșani. „Am început meciul bine, după care am luat un gol pe care nu trebuia să-l luăm, dintr-o greșeală, dar am luptat până la capăt și am obținut victoria. Suntem capabili să prindem play-offul, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren, căci avem câteva meciuri în care nu am făcut-o. Până când se vor decide primele șase echipe e un drum lung, dar noi asta ne dorim, să ajungem în play-off”, a transmis tânărul apărător.

Astăzi, fundașul central de 23 de ani a luat pe cont propriu și o acțiune de la mijlocul terenului și a fost la câțiva centrimetri de un gol de generic. „E o atmosferă superbă, nu ai cum să nu dai totul pentru acești fani”, și-a motivat Chindriș curajul și prestația generală cu U. Cluj.

Galerie FOTO de la meciul UTA – U. Cluj 2-1, semnată Claudia Carp









Un comentariu

  1. Chindris nu mai poate scapa primul 11…Imi pare rau pentru Erico,dar este adevarul…
    Erico a stat in tribuna nu departe de langa mine…Ce familie frumoasa are…Cat de jovial si comunicativ este…Deschis…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button