UTA Arad

Jobello a scos din…joben un „assist” la primul său tricou de titular la UTA: „Acum am nevoie și de alte meciuri pentru a fi și mai bun”



Deși a sosit de doar trei săptămâni la Arad, Wesley Jobello și-a câștigat un tricou de titular și chiar a evoluat timp de 90 de minute contra Universității Cluj. A făcut-o în banda stângă, în timp ce Philip Otele a fost trecut în dreapta de Ilie Poenaru. Cei doi fotbaliști de culoare au colaborat foarte bine, creând deseori panică în apărarea someșenilor.

Jobello chiar a avut două finalizări bune, dar fundașii l-au salvat pe Brănescu. Însă, francezul de origine martinicană are meritul de a-i fi oferit la timp pasa de gol lui Cascini, care învăluise bine în stânga. „Sunt foarte fericit pentru echipă și pentru mine, de asemenea, pentru că a fost primul meu meci acasă. Partida a fost foarte bună, atmosfera la fel, sunt fericit pentru tot ceea ce s-a întâmplat în această seară. E bine pentru mine, pentru echipă, că fanii te împing din spate”, a menționat „aripa” de 28 de ani.

Fotbalistul crescut de Olimpique Marseille oferă și spectacol prin viteza și tehnica sa, pe placul publicului arădean, ce l-a aplaudat la ieșirea de pe teren când cronometru a bătut minutul 90. „Sunt aici să-mi ajut echipa pa faza ofensivă, doar că trebuie să câștig încredere meci după meci. Azi a fost prima mea partidă ca titular, acum am nevoie și de altele pentru a fi și mai bun”, a fost mesajul lui Jobello.

Evoluția francezului a fost apreciată inclusiv de Marin Dună. „Pentru faza de atac Jobello e spectaculos, dar și-a făcut treaba și defensiv. Suntem mulțumiți de el, e băiat extraordinar, s-a integrat bine în grup”, a afirmat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.









4 comentarii

  1. Bravo Wesley! Dai dovadă de încredere și pricepere!
    Felicitări întregii echipe!
    Cu Wesley și cu Negoescu (poate va fi surpriza din meciul cu Rapidul) pe aripi, cu Cascini și Virgil, vom avea un atac demn de invidiat.
    Negoescu are un potențial enorm, sperăm că va fi valorificat începând din meciul cu Rapidul.
    Poe ar trebui să-și calce pe principii și să-l introducă meci de meci, deoarece are golul în sânge!
    Forza UTA!

    0
    0
  2. Tot respectul pt Miculescu,dar Jobello e 2 clase peste el,deci e acoperita si plecarea lui (pe bani foarte multi )…win win

    0
    0
  3. Nu insistați pe jucători mici de statură (negoiescu) UTA tot timpul a fost echipă cu talie și jucători tehnici un joc mai de grabă englezesc șuturi de la distanță centrări multe în careu. UTA ar trebui mai ales cu doi atacanți să joace mai ales acasă Keseru și Postolache in primul 11. Începem să jucăm fotbal dar mi-ar plăcea să nu am emoții mai ales acasă că să câștigăm la două goluri diferență mai ales cu echipele mici. succes UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button