UTA Arad

Dună susține că Ubbink și-a luat gândul de la Craiova: „A spus că se pregătește 100% și va da totul pentru UTA”





Pe lângă mesajele ironice ale galeriei utiste la adresa rivalilor de la U. Cluj: ”Sepcile roșii au ajuns purtate de „bronzați” / Vă dați mari studenți, dar nici BAC-ul nu-l luați” sau ”Vine lumea la arenă doar dacă-s DJ pe scenă” și ”Acte de huliganism, pe facebook intervale, un autocar vopsit rămâne singura voastră realizare”, la care „șepcile roșii” au răspuns cu:  ”Tot Bătrâna, Doamna mea? Mereu coarda lui CSA”, a apărut și un banner – avertisment la tribuna a doua „Gioni Brosovsky”. Se întâmpla chiar la debutul partidei, iar mesajul pentru trei dintre fotbaliștii care au dezamăgit în acest debut de sezon a fost clar: ”Keseru, Ubbink, Otele wake up / UTA is not a sanatorium”.

Ubbink are contract, își face treaba, ne bazăm pe el”

Nigerianul Otele s-a conformat și a făcut un meci destul de bun, în timp ce Keseru și Ubbink încă rămân datori, cu mențiunea că olandezul a evoluat în ultimele 20 de minute lângă Cascini, în centrul liniei mediane. La final, Marin Dună a și clarificat, oarecum, situația batavului, pentru care trenul CS U Craiova a trecut după ce Gyuszi Balint a plecat din Bănie. „Cu Ubbink am avut discuții, adică a avut Poe…Se pregătește sută la sută și va da totul pentru UTA, astea au fost cuvintele lui. Jucătorii vor mai mult, alte echipe, mai mulți bani, toți gândesc la fel. Dar, dacă nu s-a mai pus problema, Ubbink are contract, își face treaba, ne bazăm pe el. Claudiu nu a avut un început bun, dar noi ne punem mari speranțe în el, căci nici el nu a jucat ultimele șase luni. Chiar dacă are experiență și s-a pregătit bine la FCSB, jocurile sunt jocuri, antrenamentul e antrenament”, a fost comentariul antrenorului secund al „Bătrânei Doamne”.

Doar fundași juniori pe bancă: „Nu ne e frică cu acești copii”

Avându-l suspendat pe Dobrescu, accidentat pe Erico da Silva și…încă în Mauritania pe Aly Abeid, variantele de fundași la dispoziție pe banca utistă erau doar juniorii de bandă, Maxim și Pătlăgică. „Ne bazăm pe ei, Pătlăgică a și ieșit la încălzire când Marko (n.a. Vukcevic) a avut probleme. Cine e în lot trebuie să își facă treaba, nouă nu ne e frică cu acești copii, de asta sunt aici. Sunt jucători talentați under”, a mai explicat Dună.

„Isac a făcut un meci tactic bun”

Odată cu plecarea lui David Miculescu, Șteau și Isac au primit fiecare câte un tricou de titular de la Ilie Poenaru, ultimul, cu U. Cluj, și pentru că albanezul Batha a fost suspendat. „Isac a făcut un joc bun tactic, el e un șesar, și-a îndeplinit sarcinile defensive și ofensive, a jucat mai mult înainte decât lateral. Miculescu era alt post și se cunoaște mai bine acolo. A dat două goluri, e bandă, număr 10, se vede altfel. Noi am fost mulțumiți de Isac, Șteau are nevoie de minute, la fel ca și Isac, avem încredere în ei, sunt doi jucători foarte buni”, mai afirmă antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

„Trebuia să mai facem încălzire la cât s-a stat după VAR”

Marin Dună nu a înțeles de ce arbitrilor le-a luat atât de mult timp să anuleze golul lui Alex Benga, din finalul primei părți, când erau de tras doar liniile de offside. „Dacă avem și VAR, nu mai știu ce să spun, s-a stat la gol 7-8 minute. Trebuia să mai facem încălzire la cât s-a stat. Se stă la unele faze câte patru minute, deciziile trebuie să fie luate mai repede. Eu nu știu să spun cât să se stea, dar, dacă tot sunt acolo, să ia deciziile mai repede. E o tensiune peste tot, bancă, teren, tribune”, a mai transmis fostul atacant al celor de la FC Național.

25 comentarii

  1. Ubbink a intrat foarte bine,Keseru e o prastie totala momentan si imi pare rau sa spun asta dar este realitatea….Ai impresia ca este total plictisit de viata,sictirit…Probabil ca daca il pui sa alerge dus intors niste lungimi de 100 metri,sprint,cam cum fac juniorii,se strica aparatajul…cred ca ar fi jignitor sa i se vada sutienul de inregistrare cifre Instat…Nici o treaba nu are Keseru…Cum sa tii asa ceva?

    0
    0
    1. Nu cum sa tii, maestre, cum sa aduci așa ceva? Eu , ca nespecialist, am spus că va fi o țeapă de țeapă ?
      Dar mi-am luat la greu pentru părerea mea. Și uite că am cam avut dreptate.

      0
      0
  2. Acolo si-a dat seama Poenaru ca il poate executa tactic pe Lincar,in repriza a 2-a,atunci cand l-a momit pe Lincar,lasand impresia ca cedeaza benzile…Ba chiar le-a cedat,voit sau nevoit de situatie…Nu-i fac statuie lui Poenaru neaparat,dar i-a dat sah-mat lui Lincar tactic…Aici l-a prins nepregatit…Momindu-l pe benzi,impingand un joc lateral…si Lincar a muscat-o incercand sa joace tot lateral doar cu Haita element surpriza…Pana cand clujenii au jucat vertical,ne-au cam creeat presiune,posesie…Au muscat momeala…

    0
    0
  3. La echipa era nevoie de măcar un nume de actualitate. Keseru venise și cu gând de națională. De acolo i se trage. Nu a mai fost în,,cărți ” și are nevoie de multa voința sa evolueze la nivel minim. Deocamdată e și sub Ademi. Antrenorul are sarcina cea mai grea. Trebuie să-l joace câte 20,30 de minute cu randament jalnic. Nu e vorba de salariu ,, cât de salvat sau nu, un jucător. Caz mai rar și dificil pentru UTA, care numai de asta nu avea nevoie. La munca de cristalizare a unui 11, sa fi nevoit sa apelezi la mâini moarte. Și totuși fotbalul nu se poate uita și dacă nu poți beneficia de o stea, măcar de un jucător util. De văzut !!

    0
    0
      1. Clubul , în cazul unei ruperi de contract unilateral, ar pagubi. Se încearcă cu,, blandete” revigorare mijloace plus concursul nemijlocit al jucătorului. Nu e caz unic. Și nici nu poți angaja de proba jucător cu CV. În cazul cel mai rău, se așteaptă o înțelegere reciproca în încetarea unui contract. Stimate anonim. Anonim se pare și la fotbal.!!

        0
        0
      2. Așa o fi , domnule specialist! Dacă dumneavoastră ziceți?nu am motive sa mă îndoiesc! Că bine le mai ziceți?

        0
        0
      3. senzational comentariu … iti multumesc in numele comunitatii care adora sa te citeasca … combati frumos, cu argumente, bravo, se vede ca esti un fin cunoscator al fenomenului, avem nevoie de oameni de talia ta … sper sa nu fie ultimul comentariu de acest gen … sau paote o fi chiar ultimul? poate nu te meritam …

        0
        0
  4. Ubbink, fii tu (împreună cu Cascini) mintea limpede de la mijlocul terenului!
    „Cine e în lot trebuie să își facă treaba, nouă nu ne e frică cu acești copii, de asta sunt aici. Sunt jucători talentați under”, a mai explicat Dună.
    Fapte nu vorbe, îl dorim pe Negoescu „goleadorul” titular cu Rapidul, Otele poate intra a doua repriză să le înoade picioarele rapidiștilor!
    Forza UTA!

    0
    0
  5. Dacă Cascini va juca cu aceași atitudine, el trebuie să fie căpitanul echipei , nu Ubbink sau catastrofa Keseru!

    0
    0
    1. Neapărat trebuie folosit și Negoescu, nu pot zice în locul cărui jucător. Sunt oameni de specialitate care sunt plătiți pentru a analiza evoluția fiecărui jucător. Toți jucătorii din lot trebuie să aibe șanse egale. Bravo băieți, începem să arătăm bine. Cu mici corecții în lot o să băgăm spaima în multe echipe.Hai UTA!
      UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, …….!

      0
      0
    2. din toate comentariile de dupa meci daciane ai fost singurul care ai laudat jocul lui cascini,un cistig enorm pt noi,au fost momente in timpul meciuri cand cascini prin atitudinea sa a resuscitat tribunele,bravo cascini,bravo baieti,forza uta oriunde,oricand

      0
      0
      1. Serios @Vanter?Unicul care l-a vazut pe Cascini cel mai bun de pe teren?

        0
        0
  6. nu stiu daca POENARU e antrenor mai bun ca si Balint ,dar mai norocos e cu siguranta…la cat de putine ocazii am avut etapele astea,raportat la cate ne cream si ratam in trecut,cred ca BALINT nu avea la ora asta mai mult de 1 punct …poate ca aveam un joc mai bun ,ne dominam adversarii si poate pierdeam mai greu cele 2 meciuri din deplasare..adevarul e ca si MICULESCU si golurile de ieri au venit ca urmare a inspiratiei jubatorilor,au fost goluri de autor…

    0
    0
  7. Dl Dună si Poenaru, in primul rând felicitări pentru victoria cu U Cluj. Pentru noi aceste meciuri de traditie sunt mai importante decât cu CFR si Botosani.
    In al doilea rând. Am observat la portarul nostru Iacob, nu de ieri, de azi, are o atitudine care trebuie tratată. E deja boală cronică. Stă mult cu mingea la picior, gesticulează cu mâinile la jucători ca si cum ei ar stii unde ar vrea el să stea. Până tot gesticulează el acolo, deja toti adversari revin pe pozitii de apărare. Spuneti-i vă rugăm frumos să dea mingea aia mai repede, multe goluri s-au dat direct de la pasa portarului. Si el poate declansa atac. Nu mai verm să-l vedem mereu gesticulând, strigând si stă cu mingea la picior ca si cum vrea să tragă de timp.

    0
    0
  8. Timpul meu este foarte pretios si o vreme nu mai pot sa va incant cu maiestria scrisului meu si sa va trag de maneca atunci cand intre miile de cuvinte pe care le scrieti zilnic pe sportarad mai gresiti cate un nume din cauza vitezei. Va voi citi pe ascuns, dar nu mai comentez, va vor lipsi mistourile mele ieftine. Hai UTA!

    0
    0
  9. Amăruiul ( Keseru ) a fost adus doar pentru un sezon, apoi să fie pus undeva în conducere, având în vedere o viitoare investiție ungureasca. Nu e prima fosilă adusă pe bani frumoși la club. Amintiți-vă de Jean Vlădoiu ???

    0
    0
  10. Vreau să zic că Keseru nu a jucat atât de prost cum zic alți a jucat bine a scos un fault în apropierea careului advers este un jucător de calitate ști să țină de minge în scurt timp o să scandați tot stadionul numele lui Keseru vrea să mai adaug că la meciul cu rapid o să facă un meci mare. Este bine că avem atacanți până acum am adus lipsa de ei este bine săi susținem pe ei și toată echipa.

    0
    0
    1. eu cred că in curând Keseru se va ,,accidenta” grav , ligamente incrucișate sau altceva mai grav , să stea la tv pe cel mai mare salar de fotbalist din vestul țării!

      0
      0
    2. Ramon, dacă Keseru tine de minge atunci și eu mă tin de Popovici la 100m. Cum vorbesti că nu ajucat chiar atât de prost când el nu atinge mingea de 5 ori in tot meciul. El e adus la UTA să dea goluri, trebuia să aibă deja vre-o două, plus assisturi. Dacă esti din Bihor, duceti-l la voi.

      0
      0
  11. I-as indemna pe Poenaru si pe Duna sa inceteze sa mai vorbeasca despre Ubbink. Nu e Ubbink ..” maseaua stricata”…la UTA, Sa nu vezi ca Keseru…este ” ZERO barat”…si intra meci de meci…, sa nu zici nimic de Batha, ( ba sa mai si spui…ca iti place)…incasator de galbene si nul la constructie, sa il bagi pe Steau..la under 21…dar sa tot vorbesti despre Ubbink,… imi pare o…ineptie, una persistenta,..enervanta,..chiar. Cu Clujul, intrarea lui Ubbink …s-a simtit. Astept sa vad de la Poenaru si Duna si construtie, in atac, pe banda stanga, si o echipa ” mai scurta”, si cit mai putine pase la Iacob,..sau lateral inapoi, in plus mi-as dori o UTA…care sa nu se retraga…la 1-0, sa incerce sa atace…nu sa stam ” cu fundul pe 16 metri, cu teama”. Asta trebuie sa faca ei…nu sa tot il aduca in discutie pe Ubbin. PS. 1. Oare scoaterea banderolei de pe mana olandezului, si punerea ei…pe mina lui Keseru…e buna, are ” acoperire” ? PS 2 Este al doilea meci, acasa cu echipe de teapa noastra, in care dupa ce dam gol…nu prea mai atacam, cu Petrolul am scapat, cu Clujul…era gata-gata sa ne ardem.

    0
    0
    1. UTA e ca in proverbul cu cine nu are batrani sa isi cumpere – si l-au cumparat pe Keseru, dar l-au cumparat pentru intelepciune ,nu ca sa se dea in intretinere la UTA pe o renta viagera de peste 10000 euro.Asa ca cine are prea multi batrani sa mai vanda din ei – adica tot pe Keseru.

      0
      0
  12. pe Ubbink l-aș lăsa să plece dacă e deacord fără compensații! nu ajută cu nimic , si nu de acum , ci cam de când a plecat Roger si Passaglia! se simte vedetismul si sictireala la el! posibil si pt că nu mai este primul capitan, dar banderola sa dat in urma voturilor jucatorilor!

    0
    0
  13. Adi Petre a reziliat cu Farul.Poate vine la UTA, la schimb cu Keseru.Oricum Adi Petre la 24 de ani e mai de viitor decat Keseru !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button