Stranieri aradeni

Petre s-a despărțit după un singur an de Farul, atacantul arădean se va întoarce – cel mai probabil – în Serie B!





Un singur sezon a mers Gică Hagi pe mâna lui Adrian Petre, cu toate că atacantul de 24 de ani nu a avut cifre tocmai rele pentru Farul.  În cele 37 de meciuri disputate în stagiunea 2021-2022, fostul internațional de tineret a marcat de 11 ori, însă „Regele” a umblat la „parcul” de atacanți, transferându-i pe Vlăduț Morar, Denis Alibec și Louis Munteanu. Un microbist adevărat va continua să le urmărească în continuare carierele la echipele cu care vor semna contracte și poate încerca mozzart atunci când vrea să se relaxeze.

Din informațiile noastre, Petre și-a reziliat de mai bine de o săptămână, el rămânând în tribune la meciurile cu FC Botoșani și FC Hermannstadt. Vârful arădean a avut deja o oferă bună din Polonia, dar a spus „pas”. Wisla Cracovia e de 13 ori campioană, a retrogradat surprinzător în eșalonul secund în această vară și ar fi dorit să conteze Petre, care – însă – așteaptă semne bune din partea impresarului său din Italia. Cătălin Sărmășan va încerca să-i găsească un contract în Serie B arădeanului, care a mai activat la Cosenza, înainte de a reveni acasă la UTA, în februarie 2021. Pentru arădeni, Petre a înscris un singur gol până la finalul sezonului, în eșecul din Cupă (1-2, cu U. Cluj) și Laszlo Balint renunța la serviciile sale.

Cel mai scump transfer al UTA-ei până la plecarea lui Miculescu la FCSB

Până la transferul lui David Miculescu la FCSB, pentru 1,7 milioane de euro, Petre a fost cel mai scump transfer din istoria arădenilor. În 2017, fotbalistul pleca la Esbjerg (Danemarca) pentru o jumătate de milion de euro, în timp ce Dennis Man fusese transferat la FCSB cu un an înainte pentru 350 de mii de euro. Ulterior, după plecarea lui Man la Parma, în conturile UTA-ei au mai intrat 1,2 milioane de euro.

Petre a ajuns să valoreze 800 de mii de euro pe transfermarkt, față 1,5 milioane în vara lui 2019, pe când evolua pentru Esbjerg.

4 comentarii

  1. Ca sa fiu sincer,chiar imi pare foarte rau…Daca nici Hagi nu i-a prelungit contractul,inseamna ca Adrian Petre are intr-adevar o problema de atitudine stiuta,sau altceva,exact pe cand parea ca e marcator….Sau impresarul il impinge in niste alte zone???Pacat!Pacat!Date insuficiente,totusi…Daca Hagi ii prefera pe Vlad Morar,Torje,in dauna lui Adrian Petre,inseamna ca Hagi simte sau vede clar ca atat mai poate scoate…
    Chiar imi pare rau…
    Si acum ajung la vorbele lui Tisza Bacsi..”pot forma fotbalisti,dar caractere niciodata”Antrenament programat dimineata pe FZ,pentru strict Adrian Petre care i-a cerut ajutorul…Vine Ferry Bacsi,Adrian Petre niciunde….Instaleaza tot pe acolo,gardulete,popice,stalpisori elastici,se tot uita la ceas….Asta nu vine….Semna-se deja cu Hagi si nici macar bunul simt nu a avut ca sa-l sune…
    Asa ca….”asa cum iti asterni,asa si vei dormi” Adrian Petre…Te vei alatura unui asemenea tanar,nascut talent,mort speranta…Nu ai fi primul….
    Ce mare pute-ai fi la varsta ta….Pacat!Ce sanse ti s-au oferit???In locul tau as plange amarnic!Trist!

    0
    0
    1. Adevarul este ca nici la Farul nu a reusit sa-si cistige fotoliul de titular decit in citeva meciuri. Majoritatea golurilor inscrise de el au fost din lovituri de la 11m. Asta a remarcat si Becali cind a spus ca nu l-a achizionat pe Petre doar pentru goluri de la 11m ! Si a avut dreptate. Nu poti sa platesti cu bani grei unui atacant care inscrie goluri doar din penalty. Pe de alta parte nici echipa lui Hagi nu rupe gura tirgului de citiva ani incoace, nu mai investeste in jucatori de valoare adusi de afara, multumindu-se sa readuca si sa incerce sa „recicleze” fosti jucatori vinduti initial la supra-pret, dar care, au esuat in alte campionate ale Europei. Putin cite putin Academia Farul (Viitorul) pierde din credibilitatea pe care si-a creat-o si anume aceea de a fi o echipa care creste si vinde jucatori de valoare internationala pe piata Europena.

      0
      0
    2. comentariu perfect și la un moment dat era peste Man cînd ești încrezut nu asculți ajungi la urma sa regreți cum ai zis talent a avut dar va termina că o epava

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button