UTA se simte bine în Bulgaria: Puștii născuți în anul 2009 au luat „argintul” la Junior’s Cup 2022!


Echipele lui Dinu Donca s-au simțit excelent la Junior’s Cup 2022 din Albena (Bulgaria). În urmă cu două săptămâni, UTA 2014 câștiga primul loc, ocazie cu care a și fost premiată de Gabi Balint și Helmut Duckadam, pentru ca zilele trecute UTA 2009 să obțină medaliile de argint, pe care le-au luat din mâna lui Dănuț Lupu.

Rezultatele turneului pentru „roș-albi” au fost următoarele: 3-1 cu  Spartak Plovdiv, 4-0 cu Petrolul Ploiești și 6-1 cu Chelsea București (în grupe), 2-1 cu Spartak Plovdiv, în semifinală și 1-2 în finala cu Cherno More Varna.

„Este primul turneu internațional la care a participat această grupă și sunt foarte mulțumit de felul cum s-au comportat copiii. Am făcut o figură frumoasă, am urmărit să avem meciuri cât mai solicitante, cu adversari puternici, cu diferite stiluri de joc. Scopul principal a fost să acumulăm cât mai multă experiență sportivă, ceea ce s-a și întâmplat. Acest turneu ne-a călit din toate punctele de vedere și ne face mai puternici pentru viitor”, susține Dinu Donca, care o antrenează pe UTA 2009 alături de Alexandru Nistor.

Vicecampionii Junior’s Cup 2022  la categoria de vârstă 2009 sunt: Micu, A. Rametea, Cioară, Pârvu, Sherzad, Sabău, Zachar, Burtă, Antochi, Orodan, Pelau, Tomoioagă, Ile, Brad, V. Rametea, Gherman, Kharchenko și Pop

9
0


7 thoughts on “UTA se simte bine în Bulgaria: Puștii născuți în anul 2009 au luat „argintul” la Junior’s Cup 2022!

 1. Imi cer scuze….UTA 2009,sunt cei pe care i-a crescut Nistor de mici cu truda si multa munca,pe calduri,ger,ploaie si frig?Cei cu mari rezultate cam peste tot?Din ce cauza a fost zburat Nistor?Intreb,nu dau cu parul…Imi raspunde cineva?Banuiesc ca nimeni…Intamplator cunosc si stiu grupele,toate…Ceva nu se face bine pe acolo…Momentan ma rezum la atat…Nistor a dat imprumut copii de 2009 in campionat de 2008 si au performat excelent…
  Ma abtin….

  5

  4
  1. Nu a fost zburat! Domnul Nistor are și Grupa de 2015 și este jucător si la Cris în liga 3 și nu a putut probabil veni. Respect pentru amândoi antrenori! Hai UTA!!

   5

   0
  2. Buna ziua dl.Giro , urmaresc cu deosebit respect comentariile dvs. de pe acest site , doar vreau sa va spun ca dl.Nistor Alexandru nu a fost schimbat , inlaturat etc , el se afla in continuare antrenor la grupa de 2009 (pe care 100% a format-o si antrenat-o) , este si mentionat ca antrenor in articol . Acest articol a fost scris nu pentru Donca ci pentru grupa 2009 de la UTA , care in conditii vitrege (dar aceasta este o alta discutie) a obtinut in opinia mea , un rezultat deosebit care trebuia mentionat . O zi buna in continuare .

   8

   0
  3. Toti sunteti tari in gura ,voi parintii sunteti cei mai buni antrenori,nu inteleg de ce nu ii antrenati acasa!
   Vorbiti sa va aflati in treaba !

   0

   0
 2. Știe ce știe Giro.
  Munca lui Nistor se duce pe apa Mureșului.
  Din păcate unii vin și se lauda cu munca altora.
  Greșit!!!!
  Nu înțeleg din ce cauza trebuia ajutor la Nistor?
  De ce când gr2009 a fost maciuca bătăilor nu a venit nimeni sa preia grupa?
  Intradevar, Nistor nu a fost lăsat sa meargă în Bulgaria de echipa unde joaca.
  Greu!!!!

  0

  0
 3. Nu știu cine va dat aceste informații ca UTA s-a simțit bine acolo.
  Cu 2 copii care au ajuns la perfuzii și încă vreo 6-7 care vomitau și aveau diaree.
  Cu acești copii slăbiți și încă ceilalți care nici ei nu se simțeau grozav sa luat locul 2.
  Sper sa aprobați aceste doua postări.
  Nu am de gând sa supăr pe nimeni, dar trebuie spus adevărul.
  Mulțumesc.

  0

  2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.