UTA Arad

Fanii „Bătrânei Doamne” strâng rândurile pentru derby-ul din capitală, cu Rapidul!





Galeria UTA-ei nu putea rata cea mai fierbinte deplasare stagională în Superligă. Derby-ul orgoliilor cu Rapidul se joacă sâmbătă seara, pe noua arenă din Giulești și fanii „Bătrânei Doamne” sună din timp adunarea. Probabil, în Capitală, utiștii vor primi întăriri de la „frații” de la CSA, așa cum s-a întâmplat la „ciocnirea” din iarnă, de pe „Arena Națională”, cu ocazia remizei ce a pecetluit soarta lui Laszlo Balint, ce se despărțea de UTA după doi ani și jumătate. Conform regulamentului, susținătorii echipelor oaspete vor beneficia de puțin peste 700 de locuri în peluza rezervată lor.

Dar iată anunțul fanilor arădeni despre deplasarea de sâmbătă, de la București:

„Peluza noastră îi cheamă pe toți fanii utiști în cea mai așteptată deplasare din acest tur din campionat. Mergem să susținem UTA în Giulești! Înscrierile se pot face prin mesaj privat către pagina noastră de Facebook. Mesajul trebuie să conțină numele complet și numărul de locuri rezervate. Fiecare persoană care dorește să se înregistreze pe lista noastră are dreptul să rezerve maxim două locuri.

Meciul dintre Rapid și UTA este programat pentru sâmbătă, ora 21.30 și va avea loc pe noul stadion din Giulești!”, este mesajul celor de la Ultras Arad.

Marius Chindriș, în galeria UTA-ei cu „U”

Și apropo de galeria UTA-ei, aceasta a primit întăriri de la Hunedoara cu ocazia confruntării cu U. Cluj. Dar nu numai din rândul suporterilor, ci și a jucătorilor. Marius Chindriș, fost căpitan al „Bătrânei Doamne” în Liga 2-a, evoluează acum la Corvinul, iar sâmbăta trecută nu a pierdut ocazia să-și susțină echipa de suflet din mijlocul ultrașilor arădeni.









31 comentarii

  1. Dacă au ură rapidiștii pe cineva din fotbalul românesc, acel cineva este UTA. Se știe de ce. A câștigat campionate mai multe, i-a bătut pe unde i-a prins. Mai sunt si prieteni cu vecinii de la Timisoara, numai la noi joacă în mov să ne facă ciudă. Ridicoli ! Hai UTA, Victorie! Să crape de ciudă cu prietenii lor cu tot…avem echipă mai bună.

    0
    0
    1. Noi, am vrea să vedem transferuri adevărate, nu 2 la 1 leu, un fotbal bazat pe presing, agresivitate, nu are voie să treacă ușor în jumătatea noastră, este simplu dar am impresia că nu vor.
      La echipa pe care o avem acum, nu știu dacă putem evita retrogradarea.

      Haide UTA.!!!
      HAI ARADUL.!!!

      0
      0
      1. Mă tem că voi sunteți la periferia Aradului. Dacă te uiti pe hartă o să întelegi de ce. Marele oraș cu autostardă la 20 km. Vai de voi! Nu-mi place Timisoara si nu mi-a plăcut niciodată.
        Dacă nu ne luati in serios de ce joacă rapidul in mov numai la Arad? Ridicoli !!!
        Sâmbătă luati bătaie de la UTA Arad!

        0
        0
      1. Dacă nu te interesează așa tare UTA, atunci ce cauti aici? Intră pe saitul vostru. Ce cauti între utiști? Te bagi în seamă? Eu nu am intrat niciodată la voi si nici nu intru. Nici nu mă intereasează de voi dacă aveti sait sau nu. Trei puncte vrem sâmbătă si la revedere!
        Sâmbătă se umple giulestiul să vadă pe UTA. 1-3 scor final

        0
        0
  2. Un meci așteptat cu interes național. Echipele pot oferi fotbal de pus la inima. Rapidul , la început cu grijile de supraviețuire în elita, s-a trezit poftit în fotoliile avanscena. Gratie lui Moldovan, dar tot el i-a așezat mai aproape de ce pot. Numai ne gândim la,, cadourile” în jucători făcute de arădeni. Vor urma laude reciproce de antrenori. Nu avem parte de cuvinte îndrăznețe, de priviri crâncene cala box, sau ca la Chelsea cu Tottenham, când antrenorii erau gata de bătaie. Nu ne dorim asa ceva, dar nici dulcegării unei lupte sportive tensionate. Dacă întrebi UTA, înainte de meci, și-ar dori un X. Cursul jocului, în zi buna și recuperatori,,, textilistii” și-ar putea schimba părerea într-un 2 . Pronostic X, 2. BAFTA.!!

    0
    0
  3. Macar de-ar fi 10 autocare cu cel putin 500 de UT-isti.Chestia cu fratia cu galeria Stelei si a Corvinului ma lasa rece.Nu poate sa existe fratii intre galerii !Deocamdata cu oricine am jucat in Liga 1 ne-am muit la greu, ca a fost Petrolul, U Cluj, Dinamo, FCSB, etc.Daca aia din liga a 2-a vor inra in Liga 1 ,cu toata fratia se vor da muie si la Steaua si la Corvinul, si la oricare dintre infratiti.Daca nu de la galerie sau SCU, vor primi muie de la Tribuna II.Asa ca mai moale cu infratirile intre galerii.Pentru aradenii adevarati doar UTA conteaza.Punct !

    0
    0
    1. nu ai dreptate , desi nici eu nu inteleg de unde suntem noi frati cu steaua un club comunist, la fel ca dinamo, care a eclipsat fortat celelalte competitoare pe vremea bolșevicilor! dar nu ai dreptate că nu ne sprijină, la fiecare deplasare la bucurești sunt mai multi stelisti in galerie ca aradeni!!

      0
      0
      1. Subscriu. Ca un exemplu recent, la meciul din ultima etapa din campionatul trecut cu Dinamo la Bucuresti, au fost vreo 10-15 in alb-rosu si, estimez, vreo 150-200 de la CSA Steaua. Sigur ca au avut ei ‘meciul’ lor cu galeria lui Dinamo, dar au si strigat de vreo 3 ori pe repriza UTA-UTA din toti rarunchii. La fel, nici eu nu inteleg cum s-a ajuns la aceasta fratie cu Steaua sau cu alte echipe departamentale. Teoretic, ca fost club „muncitoresc”, textilistii ar trebui sa fie impotriva cluburilor studentesti-elitiste (se confirma nu numai cu Poli TM dar si cu U Cluj ori U Craiova), impotriva cluburilor departamentale, dar aliati cu alte echipe „muncitoresti”-dar iata aici taman cu Rapidul ori Petrolul nu se confirma (sa fie de vina numai concurenta la nr titluri castigate?)

        0
        0
    2. Vorbesti tampenii , se vede ca nu fost prin galerii veci amin , uitat-te la Poli si Rapid , ii vezi tu ca se injura ? Stai tu linistit , sa promoveze Corvinul doar in Liga 1 , si iti garantez ca vei vedea un spectacol in tribune de nota 10

      0
      0
  4. Apropos, vis–vis de infratiri intre galerii, Rapidul in urma cu multi ani a scos un slogan „Singuri impotriva tuturor „.Nici UTA nu este departe de acest slogan.Nu va inhaitati cu drogatii si scandalagii de la CSA Steaua, ca tot UTA va primi amenzi si suspendari.”Infratitii vor veni la meci gata drogati si beti iar galeria UT-ei dupa 600 km parcursi pana la Bucuresti vor plati ponoasele (pardon nu fanii ci clubul UTA, pentru mizeriile facute de „fratii ” de la Steaua )

    0
    0
      1. La ce program te uiti ? Etapa viitoare Steaua joaca acasa , asa ca galeria aradeana va avea sprijin important din partea lor , iar etapa viitoare cand vor juca la Dumbravita, banuiesc ca vor fi sprijiniti de multi utisti

        0
        0
    1. Carpatair care zboara doar chartere, are parcarea platita pe aeroportul Arad. Dupa cite stiu, au in flota un Aibus 319 cu 150 de locuri, un Fokker 100 cu 100 de locuri si un Boeing 737-300 cu 148 de locuri. Atunci cind nu sint „angajate” in strainatate, stau parcate pe Arad. Chiar nu s-ar putea aranja cumva curse charter pentru galeria UTA-ei in deplasarile lungi la Bucuresti, Craiova, Constanta, Iasi (Botosani), Cluj, Sibiu / Tg Mures ? Poate printr-un contract mix de sponsorizare de catre Carpatair cu reclama de rigoare pe tricoul UTA + achitarea biletelor suportata partial de suporteri la un nivel decent + contributie de la bugetul echipei + contributie Suporter Club UTA Arad + sponsorizare din partea Aeroportului Arad cu reclama de rigoare pe tricoul UT-ei ?

      0
      0
  5. ce-i mai ,,infratira,, clujenii pe dinamovisti…..asa i-au infratit de i-au retrogradat pentru o perioada,ca nu vad cum or sa promoveze in curand…deci,frate- frate,dar branza din burduf incepe sa miroase cand ajungi la fundul butoiului si ramane o singura bucata de impartit intre frati….

    0
    0
  6. UTA. infratita cu Steaua ? Niciodata !!! Asa ceva nu trebuie sa se intample . Cate amenzi nu a platit UTA. in deplasare datorita acestei infratiri toxice !!! Sa stea deoparte de suporterii stelisti si suporterii aradeni sa isi incurajeze UTA. decent fara incidente. Astia de la Steaua, FCSB, au un interes de-al lor fiin un dusman al Rapidului si in caz de incidente cum s-a intamplat in meciul cu Minamo la Bucuresti, toate oalele s-au spart in culubul UTA.,asa ca, conducerea UTA-ei trebuie sa vorbeasca cu suporterii aradeni care fac deplasarea sa evite a sta langa stelisti in tribuna !!!

    0
    0
  7. inainte eram infratiti cu fc Brasov, csm resița sau…. u cluj!! acum ne injuram cu clujenii care intre noi fie spus, la ultimul titlu ne-au fost alaturi, chiar in ultima etapă, si a fost un 0-2 de salon. in schimb ne infratim cu ăia care de cand s-au infiintat ITA noastră a intrat in conul lor de umbră, până si pe Ceala ni l-au furat o vreme! ciudate alegeri au ultrasii astia

    0
    0
  8. Foarte bine ziceti domnule CLAUDIU,sa stie si cei mai tineri suporteri aradeni cine a fost CCA si schimbata in Steaua !!! Ca, au luat atatea campionate impreuna cu Minamo,au luat pe timpul comunismului cand cei mai buni jucatori din divizia erau luati la aceste echipe.

    0
    0
    1. si IN ULTIMII ANI i-au luat pe MAN,PETRE,MICULESCU..LA schimb i-am primit pe FLORENTIN MATEI si Keseru…echitabil ..nu????

      0
      0
      1. @Coradu…hai sa pastram putin proportiile….Man,Petre,Miculescu si oricare produs,cu mici exceptii, au plecat pe bani frumusei,diferenta ca inainte de revolutie erau luati cu japca pentru ca asa functiona sistemul dar ca sa fim realisti,au plecat la mai bine si daca i-am intreba astazi,nu cred ca ar fi unul care sa fi regretat mutarea.Plecarile se mutau la nivel de secretari de partid si in cel mai bun caz,UTA mai primea cate ceva jucatori la schimb…si o anumita garantie de „amiabilitate” care nu era niciodata respectata…
        De aceea am jubilat mereu atunci cand cate o echipa departamentala a disparut…FC Olt,Victoria Moreni,Bacaul vechi,chiar si Brasovul orasului Stalin,si mai recent Minamo,CSA….
        De asemenea,ma incanta ca au disparut echipele cooperativiste….
        Ma bucur in schimb pentru Corvinul ca incearca sa revina dar e greu tare…Au fost mereu alaturi de noi,indiferent pe ce coclauri si pe ce maidane am jucat in anii in care si noi am repornit de jos…Peste tot in judetele limitrofe in care am jucat meciuri cu miza, au fost,nu au produs scandal,ba dimpotriva….Au venit si la Alba Iulia,la baraj,la Cimisoara, Siria,Motorul,simpli,modesti,ba chiar erau multi,pe banii lor…Stima si respect galeriei Corvinul Hunedoara!Cu totul alt aluat!Incomparabil…

        0
        0
  9. Mda, la meciul cu Clujul mi-am dus șefii mei din Germania, au văzut cu ochii lor ce înseamnă uta pt mine, au rămas impresionați de atmosferă, ei fiind fani kaiserlautern, am făcut poze cu statuia neuman, culmea ei se numesc tot neuman , numai super spuneau, a fost ceva super, am fost mândru să afle un sat, oraș ce este uta cu adevărat, mă mândresc cu uta oriunde, oricând

    0
    0
      1. Eram echipat de meci pe ștrand, multe felicitări pt victorie am primit, a fost super, forza uta oriunde, oricând

        0
        0
    1. Felicitari @Vanter…Iti multumesc in numele meu personal si ai adevaratilor suporteri ai UTA-ei pentru ca i-ai convins sa vina,astept sa ne spui si amanunte mai multe….Pe occidentali ii urnesti greu spre est…Prefera concedii low-cost spre zone calde,indiferent cati bani ar conduce…Asa sunt ei…Si eu am fost plecat multi ani din tara dar nu as da Aradul si UTA pe nimic din lume…Si eu i-am facut curiosi pe elvetieni..Pe atunci nu atat de curiosi erau ei de Teatre,muzee,Arad,strand…Era perioada frumoasa in care Ungur marca impotriva Stelei,Tucudean impotriva Minamo,Stupar impotriva Rapid..Ii duceam si eu pe stadion si ca sa nu razi,au descoperit semintele tzigancilor…Pana sa nu fiu atent la ei,nu am observat ca le mancau cu tot cu coaja…Nu i-am dus la strand dar i-am dus la discotecile de noapte ale acelor vremuri…Night Astoria,Disco Hotel Parc….Erau in extaz,sincer,mai ales ca pe acele timpuri,cu contravaloarea a 100-200 DM,chefuiau un intreg sfarsit de saptamana…Cand i-am invitat acasa,la sarmale,au fost reticenti initial,apoi la fiecare vizita cereau sarmale…Odata,direct din Discoteca Parc,pe la 5-6 dimineata,dupa ciorba de burta de dregere la Corona,fosta Crisana(nici asta nu gustasera in viata lor),hai sa-i duc la Ocska(obor)la vechituri…Nu i-am mai putut lua de acolo pana pe la amiaz…Foamea le-a revenit…Mirosea a prajeli…Ce sa fie,ce sa fie???Langosi si mici…Nu exagerez cu nimic dar am crezut ca vor face Icter Mecanic…atata au bagat in ei…Anii au trecut,unii nu mai sunt intre cei vii,prieteniile noastre au ramas…Ani si ani de zile le-am mai trimis muraturi,zacusca…
      Prieteniile raman indifirent de fotbal,politica,tari si etnii….
      Excelent @Vanter!Bravo!

      0
      0
        1. @Ianos….Tu ai vreo amintire fata de UTA?In privat?Macar niste amintiri ale tale?Uite.@Vanter a indraznit,mie nu imi este rusine cu ale mele..
          Expune-le…Cine te opreste?Incerc sa-ti descifrez agramarea…Complicata treaba…Alfabetul nu are rost,canta formatia Rosu si Negru…cu Liviu Tudan…Baga pe YT,ti se potriveste de minune…

          0
          0
        1. Stai bland @Vanter….Am umblat in lung si in lat in toata lumea,dar fularul si steagul UTA l-am avut mereu langa mine in bagaje…Nu incerc sa epatez…Inainte de pandemie,am fost in Maroc 4 zile,concediu…Escala la Amsterdam,povestiri…Se uita o doamna din verificari caini de cautare droguri la bagajul meu,oriunde plec,am marcat tringhiul UTA pe bagaj….Femeia respectiva era foarte ciudata…Initial nu intelegeam ce vrea…M-a tras putin deoparte…Soc total…Era mare fana Feyenoord…Stia tot..Instantaneu a observat brelocul UTA pe micul bagaj.Am incercat sa fac schimb de numere de telefon ,nu a vrut,spunand ca meseria nu ii permite asa ceva,deontologic,sa interactioneze cu pasageri…M-am simtit foarte mandru…UTA peste tot in lume!Aveti asemenea experiente?Va rog sa le expuneti,hai sa ne destindem…

          0
          0
  10. Fiind ungur din arad am o datorie sacra de sustine rapidul! Hai Rapidul;)🥂Deasemenea salut prezenta fratilor olteni tot mai mare in Arad! Noroc cu ei se mai trezeste si Aradul! Deci ca aradeni maghiari vom sustine mereu RAPID GIULESTI! Respect Timisoara,fratii nostri! SA MOARA STEAUA SI DINAMO SI TOTI COMUNISTII CA IN TARA ASTA CEI MAI TARI SUNT TOT RAPIDISTII,STEAUA CU ARMATA SI CU OFITERII,DINAMO POLITIA SI CU TOTI HINGHERII! PRONOSTIC BATE RAPIDUL CU 2@1

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button