Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Cermeiul și Lipova „bat” Cupa, ambii antrenori vorbesc despre o mentalitate de învingători indiferent de miză!





Divizionarele terțe arădene își turează motoarele pentru campionat cu un prim meci în noua ediție a Cupei României. Reflectoarele sunt puse pe partida din Țara Smădăilor, acolo unde Gloria Lunca Teuz Cermei o întâlnește pe Șoimii Lipova. Formația de pe Mureș a avut mereu probleme la Cermei, acolo unde, începând cu ora 17,30, o și așteaptă o formație ce a arătat bine în ultimele amicale estivale.

De altfel, „roș-albii” au câștigat toate meciurile, mai puțin unul și vorbim despre confruntarea de pe „Banatul” din Sânnicolau Mic, chiar cu Lipova. „Șoimii” s-au impus cu 2-1 pe 27 iulie, după „dubla” lui Bădăuță, în timp ce pentru vizitatori a înscris Cocriș. „Cupa României este un obiectiv de frumusețe, vrem să ajungem mai departe. Cu Lipova ne jucăm șansa noastră, ei sunt favoriți, au un nucleu mai solid rămas din sezonul trecut, au adus jucători buni, au toate condițiile, dar pe teren vom vedea ce va fi. Vom avea și suporteri, jucăm acasă, toți cei din zonă cred că de abia așteaptă să vadă un meci tare după această perioadă de pandemie și pauza competițională. Îi așteptăm alături de noi, vom juca dezinvolt și lotul, chiar dacă este în formare, va juca la victorie, cum de altfel vom juca toate partidele din campionatul ce va începe în curând. Aceasta este mentalitatea pe care eu vreau să le-o insuflu băieților, vreau să le readuc plăcerea de a juca”, a menționat Cristian Todea, antrenorul „sămădăilor”.

La finalul săptămânii trecute, Lipova s-a întărit la capitolul juniori cu mijlocașii Bulza (UTA) și Mare (Zalău), dar l-a luat și pe Daniel Clej, de la Crișul. „Suntem înaintea primului joc oficial, vrem să îl câștigăm, la fel vom dori și în campionat. Avem un obiectiv pe care ne dorim să-l îndeplinim la finalul sezonului. Este o formulă nouă, am păstrat un nucleu de jucători și am mai adus și alții peste media echipei, am parcurs pașii necesari pentru a fi în formă cât mai bună la acest prim meci. Miercuri va lipsi Pamfile care este răcit, restul jucătorilor în mare parte sunt pregătiți 100% pentru acest prim joc oficial. Am încredere în valoarea lotului și sper să fie un joc frumos, cel mai bun să câștige și să nu avem parte de surprize de ordin medical pentru că începe campionatul peste puțin timp și vrem să fim cu toții apți”,  punctat și Adrian Abrudean, tehnicianul „alb-albaștrilor”, care a renunțat la portarul Iliescu (în favoarea Crișului) și a fost de acord cu „repatrierea” lui Ovidiu Jianu (24 de ani).

Formații probabile:

Cermei: Zamfir – Cleuță, R. Iuga, E. Pașcu, Balasz –Vlad, D. Lazăr, Cocriș, Deta – Mateucă, Novac.

Lipova: Buta – Cristiu, Giosu, A. Popa, Filimon – Gavrilă, Sahli, Susan, Al. Mare – Bădăuță, Modan.

Arbitri: Dragoș Lunca (Cluj-Napoca), Andrei Pîslaru (Arad),

Andreea Șușcă (Turnu),

Observator: Ionel Poclid (Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button