UTA Arad

Trei meciuri în 8 zile pentru UTA între 26 august și 3 septembrie: Cu Craiova lui Mititelu se joacă vineri seara, la Arad!





Sâmbătă seara (21,30), „Bătrâna Doamnă” dispută derby-ul orgoliilor în Giulești, cu Rapidul, după care are 6 zile la dispoziție să-și refacă forțele pentru duelul de acasă cu FC U Craiova 1948. Cu o zi în minus vor avea cei de la Recons să refacă gazonul, care va avea de suferit (rămâne de văzut cât) după „Symphonic Experience”. Festivalul de muzică începe vineri și se încheie duminică pe arena „Francisc Neuman”.

Așadar, Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile au decis ca UTA și FC U să se dueleze vineri, 26 august, de la ora 21:30, la Arad, „roș-albii” urmând să deschidă prima rundă intermediară a stagiunii, marți, 30 august, la Mioveni. Confruntarea cu argeșenii va începe la ora 16,30, după care echipa lui Ilie Poenaru revine în fața propriilor suporteri sâmbătă seara, pentru „ciocnirea” cu Chindia Târgoviște. Confruntarea din cadrul etapei a 9-a e programată la ora 19.

Așadar trei meciuri în 8 zile pentru „Bătrâna Doamnă”, aflată la primul tur de forță stagional.

9 comentarii

  1. Scurt si la subiect – 1 punct minim la Rapid, 3 puncte cu Craiova 48 a lui Mititelu, 3puncte cu Mioveni si 3 puncte cu Chindia.Apoi mai vedem ce va fi.Deci 10 puncte in 4 meciuri + 7 pe care le avem inseamna 17 puncte in 9 meciuri !Haide UTA Curaj si joc bun !

    0
    0
  2. Cu Mioveni și Chindia neapărat 6 puncte ,De Craiova 48 nu cred că putem trece sint foarte buni mă aștept la un egal ,neapărat trebuie sa batem Rapidul la ei acasă ,dar pt asta jucătorii trebuie să joace fotbal Jobello și Apostolachi sa fie 100 % eficienți.

    0
    0
  3. nici o șansă de puncte până la meciul cu Mioveni! asta dacă suntem realiști, si ne uităm obiectiv atât la loturile echipelor cât si la antrenori si forma de joc! de acea a fost foarte importantă victoria cu u cluj!

    0
    0
      1. Daca ti se indeplineste pronosticul,inseamna ca ai mancat cacat mult in tinerete…Ce bei?Bere?Platesc eu cat poti sa bei,@Lotzi…daca batem pe Rapid,iti platesc cat poti sa ingurgitezi…Jur!

        0
        0
  4. Cu Rapidul si U, Craiova,sunt meciuri foarte grele dar cu Mioveni si Chindia, UTA. ar trebui sa scoata maxim de puncte !!! Vom vedea ce va fi in aceste 4 meciuri, sper sa iasa bine . FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button