Fotbal judeteanProgresul Pecica

Diferența s-a făcut mai ales fizic între Curtici și Pecica! Bogoșel: „Am rezistat cât am putut” v.s. Petcuț: „Pregătirea mai bună și-a spus cuvântul”





În urmă cu 3 luni de zile, în play-outul Ligii a 3-a, Curticiul trecea cu 4-0 de Progresul Pecica, însă  rezultatul nu avea să-i salveze de la retrogradare pe „grăniceri”. Aceștia, însă, și-au păstrat „scheletul” și în Liga 4-a, ba chiar au mai adăugat câțiva jucători experimentați, precum Lazea, Blănaru sau Kocsis, și le-au pus ceva probleme pecicanilor, care au făcut pregătire estivală mai bună și are mult sânge proaspăt și bun de la UTA și Atletico.

Bogoșel: „Ne-am fi dorit să ne calificăm, dar am avut și două absențe foarte importante”

Chiar dacă au avut ocazii mai clare și un om în plus timp de 30 de minute, pecicanii au trebuit să se mulțumească cu rezultatul alb la pauză. Norbi Varga a fost eliminat direct în minutul 4 pentru un fault de ultim apărător la Capătă, dar Sarkozi s-a dus după experimentatul mijlocaș la vestiare o jumătate de oră mai târziu pentru două „galbene”. Până la urmă, Bozian (63), Andrieș (71) și Stanciu (75) au pus – oarecum – lucrurile în ordine și Curticiul rămâne să-și vadă doar de campionatul Ligii a IV-a ce începe peste 10 zile.  „Este primul meci oficial pentru mine la Curtici, felicit adversarii, dar și echipa mea. Cât am putut din punct de vedere fizic am rezistat, am luat și roșu la începutul meciului, 20-25 de minute am jucat în inferioritate, ne-am apărat bine, au avut doar două-trei ocazii de a marca. În repriza a doua am căzut fizic, am avut schimbări doar juniori, ne-au dominat și au câștigat pe merit. Ne-am fi dorit să ne calificăm, dar am avut două absențe foarte importante, Calvin cu o infecție la ureche și Prică, probabil cu ei în teren am fi putut să ținem mult mai aproape. Sunt mulțumit de băieți, am găsit un grup foarte unit și foarte bun, avem sprijin total de la domnul primar, de la domnul președinte, la fel. Ei avut meritul de a-i fi ținut uniți pe jucători, chiar dacă au venit după o retrogradare, avem șanse să facem lucruri bune. Blănaru este ultimul transfer la capitolul seniori, dar dacă mai găsim juniori încercăm să mai ducem. În Liga 4-a se joacă cu copii născuți 2002, noi avem  doar de 2005, 2007 și se simte diferența de câțiva ani, cel puțin fizic”, a menționat Costel Bogoșel, noul „principal” al Frontierei.

Petcuț: „Pentru noi Cupa este o povară, având în vedere subțirimea lotului….dar mai așteptăm trei jucători”

Lucrurile au funcționat la parametri buni pentru Pecica în special îj repriza secundă, când au și căzut golurile calificării. „Știam că va fi un meci greu, până la urmă Curtici este un grup frumos, cu fotbaliști de valoare, doar că mulți  sunt aprope de retragere. I-am atenționat pe copii toată săptămâna că va fi un meci greu și că vreau să câștigăm. În prima repriză jocul de echipă a avut un pic de suferit, am jucat individual, ne-am luat la luptă cu ei, a fost total în dezavantajul nostru. Nu am știut să profităm de omul în plus, am ratat ocaziile pe care le-am avut, am dat și o bară și am avut situații de singur cu portarul. Până la urmă s-a echilibrat jocul, am luat și noi roșu. În repriza a doua, diferența de pregătire și-a spus cuvântul. Ca să fiu sincer, pentru noi Cupa este o povară, având în vedere subțirimea lotului. Începe campioantul, într-o săptămână vom avea trei jocuri, putem prinde două sau chiar trei echipe bune, de fapt orice echipă de Liga a treia este un adversar puternic pentru noi. Mai așteptăm trei jucători și trebuie să vedem care este situația cu Cristi Mihai și cu Răchită, plecați în probe la București”, a punctat și Mihai Petcuț, antrenorul pecicanilor alături de Bogdan Bozian.

Până la finele acestei săptămâni, ambele formații ar trebui să-și afle programul competițional al turului. Curticiul, în Liga 4-a Arad, iar Pecica, în seria a 8-a a Ligii a 3-a.

Un comentariu

  1. La Curtici nu se vrea mai mult, așa că terminați cu laudele gen, am fost mai bine pregătiți….. (demonstrați pregătirea in campionat, cu ochii pe voi)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button