Socodor – Felnac, derby-ul primei etape a Ligii a IV-a Arad! Nou promovatele încep acasă, mai puțin Bocsigul ce are „șocul” cu Sântana!


Primul eșalon județean revine la formatul cu 14 echipe și renunță la sistemul cu play-off / play-out pentru ediția de campionat 2022-2023. Celor 9 formații care au evoluat și în stagiunea precedentă a Ligii a IV-a se alătură Frontiera Curtici, care după numai un sezon se întoarce în județ din Liga 3-a și nou-promovatele Viitorul Arad, Voința Macea, Victoria Nădlac și ACB Ineu – Bocsig, satelitul echipei ce a promovat în vară în Liga a treia. Dintre acestea, doar formația patronată de Giovanni Catanzariti și-a câștigat seria de Liga 5-a (B), în timp ce restul vin de pe locurile 2, Macea – ca și cea mai bine clasată, iar Nădlac și Bocsig profită de faptul că Șoimii Lipova II și Avântul Târnova au refuzat locurile câștigate pe teren.

În ședința ce încă nu s-a încheiat la sediul Asociației Județene de Fotbal, s-a stabilit și programul turului în Liga 4-a Arad, la această oră putând să vă oferim configurația primei etape. Adică meciurile ce vor deschide „balul” pe 27 august, între ele făcând nota discordantă disputa dintre Socodor și Felnac, două dintre formațiile de play-off din sezonul trecut.Așadar, peste 9 zile se joacă pe puncte după următorul program:

Voința Macea – Șoimii Șimand

Unirea Sântana – ACB Ineu-Bocsig

CS Socodor – Victoria Felnac

Viitorul Arad – Podgoria Pâncota

Victoria Nădlac – Păulișana Păuliș

Frontiera Curtici – Victoria Zăbrani

CS Glogovăț 2013 –  CS Beliu

Vom reveni și cu întreg programul turului Ligii a 4-a (sezonul 2022-2023).

0
1


6 thoughts on “Socodor – Felnac, derby-ul primei etape a Ligii a IV-a Arad! Nou promovatele încep acasă, mai puțin Bocsigul ce are „șocul” cu Sântana!

 1. Mă văd nevoit să vă aduc la cunoștința clasamentele de la Liga 5 .LOC 2 BOCSIG,6JOC.4V,1E,1ÎNFRINGERE. 33 P GOLAVERAJ 8.
  MACEA 6JOC.3V,1E…33P GOLAVERAJ 5.
  NĂDLAC 33P GOLAVERAJ 0. PRIMA CLASATA BOCSIG.

  1

  1
  1. nu conteaza golaverajul pentru ca este facut in serii diferite, cu adversari diferiti, nu are nici o relevanta … la egalitate de puncte dupa play off, pentru departajare in caz de egalitate de puncte se ia clasamentul de la finalul turului regular, cand Bocisg era pe locurile 2-3 in seria 3 cu 39 puncte iar Nadlac pe 2 in prima serie cu 45 de puncte… asa s-a facut si la FRF la Liga 3, asa trebuie sa fie si la Liga 4 … esti in eroare, Marius

   0

   1
  1. abia ieri s-a stabilit ca in primul tur din 3-4 septembrie vor juca 28 de echipe din Liga 5 … zilele urmatoare se va face imperecherea celor 14 meciuri …

   0

   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.