UTA Arad

Poenaru fusese de acord cu plecarea lui Ubbink la Craiova, acum batavul susține că e concentrat pe ceea ce are de făcut la UTA: „Nu e nicio tensiune!”





Clubul UTA s-a simțit dator să răspundă unor acuzații lansate de gsp.ro, privind un posibil conflict dintre Idriz Batha și Desley Ubbink, pe de-o parte și antrenorul Ilie Poenaru, de cealaltă parte. Nu o să insistăm pe un subiect pe care nu l-am creat noi și care „măcănea” din start din moment ce în acel material s-a specificat că Batha nu a fost inclus în lot pentru meciul cu U. Cluj din cauza așa-zisului conflict, când el era suspendat pentru cumul de „galbene”, ci ne oprim asupra unei informații pe care ne-a dat-o antrenorul „Bătrânei Doamne” cu această ocazie.

Și anume, Poenaru spune chiar el că a fost de acord ca olandezul Ubbink să plece la CS U Craiova. Oferta inițială a echipei la care a activat până acum două săptămâni Laszlo Balint era de 75 de mii de euro, mai degrabă ceva simbolic pentru liderul minutelor jucate în „alb-roșu” în sezonul trecut, dar – probabil – tehnicianul și-a dat seama că elevul său e cu gândul în Bănie și nu va putea fi recuperat din punct de vedere mental. Balint a fost demis și transferul a căzut. „Cu Desley am avut o discuție acum câteva zile, în care am pus lucrurile la punct, în legătură cu acea plecare a lui, că el își dorea să se transfere. Băiatul a venit și mi-a spus: <<Mister, rămân aici, nu mai plec, vreau să-mi canalizez atenția și concentrarea pe ehipă și în momentul în care vei avea nevoie de mine voi răspunde pozitiv. Până atunci accept orice, pentru că ai fost corect cu mine, ai fost cel care mi-ai dat acceptul să mă transfer la oferta pe care am avut-o. Acea ofertă a căzut, deci în acest moment sunt aici și am venit personal să-ți spun că sunt aici și voi da 100% pentru echipă>> El a revenit la meciul cu U. Cluj după o accidentare și a făcut un meci bun și i-am spus și eu asta”, a punctat Poenaru.

Pentru prima oară în acest sezon a vorbit și Desley Ubbink, fotbalist care a început dezamăgitor sezonul, cu evoluții slabe cu FC Argeș și FC Voluntari și de nota 6 cu Petrolul. „Știam de la începutul săptămânii că nu o să fiu titular cu Rapid și eram ok cu chestia asta, plus că reveneam după o mică accidentare. Cred că e mai ușor să se folosească de numele meu acuma pentru că eram în situația de a pleca și nu am jucat titular ultimele două meciuri. Nu sunt prost să vorbesc cu alți jucători să dinamitez vestiarul, eu doresc tot binele clubului și echipei chiar dacă nu sunt eu, îmi doresc ca echipa să câștige. Nu cred ca este nicio tensiune în vestiar. Normal, tot timpul vor exista jucători nemulțumiți că nu joacă, dar așa e fotbalul. Puteți vedea că suntem în creștere. Cu Rapid meritam mai mult, dar nu este niciun fel de tensiune în vestiar”, a menționat coordonatorul de joc al „Bătrânei Doamne”.

Ca și realizări, Desley Ubbink și-a trecut în cont 3 goluri și 5 pase decisive la primul său sezon în Liga 1 (2021-2022). Olandezul și-a reînnoit înțelegerea cu „roș-albii” până în vara anului viitor la începutul lunii mai.

26 comentarii

  1. vezi că preia balint pe unirea Tărlungeni! poți să mergi după el! ai dat dovadă ca esti un simplu mercenar! sper să nu mai văd banderola la tine pe braț, esti nedemn pt așa ceva!! un capitan nu isi lasă niciodată echipa să fugă pe alta!

    0
    0
    1. UBBINK E UN JUCATOR CAPRICIOS CARE S-A PLIMBAT pe la mai multe echipe exotice…pacat,aici avea sansa sa isi relanseze cariera,e un jucator de valoare,util pentru UTA,nu avem pe nimeni de profilul lui…io zic sa mai ducem cativa albaneji cotonogari si sa-i dam afara pe astia de mai stiu cu mingea..apropo,la cum a dat cu cotul intentionat aseara si hoxhallari putea fi eliminat…

      0
      0
  2. Articol gesepe nesemnat. Halal presă sportivă.
    Gafa cu Batha nefolosit în meciul cu U Cluj spune totul despre gradul documentării tentativei ăleia de jurnalist care a scuipat acel articol.

    Ăia, vor scandal cu orice preț, și din ceva motive dubioase ne-au luat în colimator.

    0
    0
    1. Asemenea știri nu se semnează pentru ca autorul beneficiază de surse din club care nu trebuie deconspirate. Frumusețea e ca sursele pot fi jucători, funcționari mărunți sau chiar femeia de serviciu.!!

      0
      0
  3. Ubbink a declarat in seara aceasta că din partea lui nu sunt probleme, nici din partea lui Batha. Problemele au venit din altă parte. Se pare că se bănuieste de la cine. Poenaru a dat promisiune că in scurt timp se va afla si i se va desface contractul in secunda 2. A vorbit si cu avocatul. Inseamnă că e serioasă treaba cu diversiunea tip comunist. UTA este pe un drum bun so asta nu place la mitici.

    0
    0
    1. Sam vom avea o surpriză ,sa văzut și pe TV cine a vociferat și a făcut gesturi la schimbare,nu e vb de Këșeru ci de apostolachi

      0
      0
  4. De ce vocifeeaza POSTOLACHI ? Ai jucat slab ,antrenorul te schimba,este cat se poate de normal.Echipa se vede ca, joaca fotbal cu Poenaru care are dreptate in ceea ce priveste ifosele unor jucatori care nu respecta indicatiile sa fie schimbati.

    0
    0
  5. Dacă Poe vrea să facă treabă știe ce și cum trebuie schimbat,cine cunoaște fenomenul știe la ce mă refer, răbdare,din păcate mulți comentează degeaba dar acest om cred că e serios și corect față de meseria de antrenor,uneori e prea cuminte în declarații dar cred că își vede șansa și își va face lotul pe placul său.
    Se și văd schimbările , atașamentul jucătorilor nu prea mai există însă acea emoție plăcută se poate citi pe fata unora la finalul meciului, când salută spectatorii,in special galeria iar din punctul meu de vedere la cele 2victorii de acasă la Keseru și Ubbink nu se vede decât acea obligație protocolară….

    0
    0
  6. Asa este Domnule COSMIN P., Poenaru este un om serios, vrea sa faca treaba buna la UTA. si chiar incepe sa se vada rezultatele lui prin jocul bun practicat de echipa,dar oamenii ,suporterii trebuie sa aiba rabdare cu el ca, se vee ca, are unele probleme cu unii jucatori cu ifose deranjati ca, ii schimba s-au nu joaca titulari ,lucruri care Poenaru trebuie sa discute mai aprofundat cu ei si sa inteleaga pt. binele echipei !!!

    0
    0
  7. Imi pare foarte bine ca, UBBINK a ales si a inteles sa se inteleaga cu POENARU . Era si pacat pt. el sa nu faca acest lucru pt. ca, este un jucator bun cu multe calitati si trebuie sa isi revina la forma lui buna si sa isi ajute echipa pt. ca, este si in avantajul lui pt. un transfer bun de afara !!!

    0
    0
  8. Cred că se dorește sau se pregătește plecare lui Poenaru și aducerea lui Balint la echipă este o părere personală .

    0
    0
    1. Ar fi o greșeală imensa! Balint și-a demostrat limitele actuale cu un lot mai valoros la Craiova dar un joc mai jalnic. La uta se vede o progresie. Cred ca o concluzie s-ar putea trage după tur. Accederea in playoff ar fi ceva excelent. Un obiectiv realist ar fi locul 7-10; asta dacă dam la o parte emoțiile de suporteri și privim la lot și potenta financiară a clubului.

      0
      0
  9. Intrebarea e: oare cine le-a dat “material” la cei de la gsp, ca nu cred ca gsp-ul a facut articolul din burta, doar asa, din proprie initiativa ?…cineva le-a dat un telefon ca sa le spuna una-alta…

    A doua intrebare: nu vi se pare ca prea multe scandaluri se abat pe UTA in ultimul timp ?

    0
    0
  10. Unii postaci, complet analfabeti de fotbal, atit aici cit si pe forumul echipei, au jubilat mult la aflarea vestii ca Laszlo Balint si-a dat demisia. Vorba proverbului „schimbarea Stapinului, bucuria Nebunilor.”

    Poenaru, sau oricare alt antrenor nou sosit la UTA au o cu totul alta viziune de cum ar trebui sa arate si sa joace echipa.

    In primul an in Liga 1, Balint si-a adus acei jucatori care se potriveau viziunii sale personale, de cum ar trebuii sa arate o echipa competitiva de playoff. Evident Poenaru si echipa sa tehnica v-a alege cu totul altceva in proiectul lor pe doi ani sau mai mult de contract.

    Este absolut de „noaptea mintii” cum postacii „de bine”, cer schimbarea antrenorului sau rezilierea contractelor unor jucatori, dupa orice meci pierdut de UTA.

    0
    0
  11. Nicio schimbare, POENARU este un antrenor bun care are filozofia lui in fotbal ca, fiecare antrenor care vine la o noua echipa. De cand a venit POENARU la echipa, mie imi place cum joaca UTA. dar trebuie rabdare ca, Poenaru sa puna toate lucrurile la punct pt. a avea rezultate foarte bune !!!

    0
    0
  12. Să nu uităm că Meszar le-a prelungit contractul,, vedetelor” în playout de frică să nu ne trimită la baraj cam așa a stat situația prelungirilor de contracte bineînțeles ca și-a dat și Poenaru acordul dar ii cunoștea doar fotbalistic de la TV nu și personal, și au primit și prime sume de bani extra la prelungire.
    E posibil să fie și manevre din partea lui Apostu fie că nu li s-a dat drumul sa plece sau se încearcă aducerea lui Balint înapoi.
    Strict din punct de vedere al valorii câțiva dintre veteranii prelungiți nu sunt de playoff, parerea mea, transferurile au fost în proporție mare bune poate cu excepția lui Keseru Stahl și Ademi speram ca își vor reveni și ei, nici în perioada Balint procentul celor noi transferați care confirma nu era mai mare de 70%.
    Încă mai este 2 săptămâni deschisă perioada de transferuri portarul Ionuț Rus 1,98 înălțime fost la Ripensia este liber de contract.

    0
    0
    1. Meszar le-a prelungit contractele acelora care au fost agreați și de antrenor. La timpul ala, dacă nu ii prelungea contractul iar era problema: ca managementul e prost, ca le dam drumul celor care au confirmat, cum sa nu îl ții pe Ubbink etc.
      Nicicum nu e bine cu voi.

      0
      0
  13. Situația, speram s-a liniștit. La fiecare grupare e cineva care da la presa. Se plătesc . Cum sa spui ca nu a fost nimic, mai ales după Pitești. Poenaru o fi fost el de acord cu plecarea, ceea ce nu credem, dar ești și obligat atunci să-l marginalizezi. Liniștești jucătorul, dar el e scos din schema. Ubink a încercat ca argentinianul ala de la Chindia care i se făcuse,, dor ” de acasă. El nu e absolvit cu totul de trădare . Sa demonstreze fidelitatea fatza de contract, ca fatza de club ne-am convins.

    0
    0
  14. L-as ruga pe Dl Poenaru, daca chiar isi doreste liniste la echipa, sa nu mai vorbeasca despre Ubbink, dar sa il foloseasca…din primul minut. Dansut trebuie sa arate ca nu are ranchiuna, mai ales ca a spus vorbe… ” complicate”, despe olandez, care , pina la el era capitanul echipei. Poenaru a pus..gresit banderola pe bratul lui Keseru.. Oricum pe Ubbinc nu il poti compara cu..Matei, si cred ca nici cu Batha, olandezul…chiar stie fotbal, si a realizat, la UTA, destule lucruri bune. Pentru Dl Poenaru ramane o problema…de rezolvat.., cea a jucatorului sub 21 ani. Poate ca a-l incerca pe Mociu nu ar fi o solutie rea, mai ales ca si Iacob si Balauru nu s-au aratat teribili. Oricum, Universitatea lui Mititelu va fi cel mai tare adversar care vine…pina acum, la Arad, si e nevoie sa ii batem. Fara victorie,….nu il vad bine pe antrenor, mai ales ca si-a stricat imaginea, cu preferintele lui dubioase, in primul 11.. Trebuie liniste concentrare..si un joc in care sa nu persistam in a lua galbene, dar ar fi bine sa marcam…mai des.

    0
    0
  15. Doamne ce DEZBATERE! UTA a jucat bine, mai bine ca Rapidu! Asta-i important! Sper să joace și mai bine meci de meci! Da voi v-ați pierdut în detalii pe lângă fotbal! Morrais nu mai dă așa gol nici după ce agață ghetele în cui! Face-ți din țânțar armăsar! Dacă bătea UTA…..vă cumpărați abonamete Wizz…. să o urmăriți în Liga Campionilor! Și asta ar fi fost o discuție dezbătută….că de ce sunt așa de scumpe!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button