UTA Arad

Poenaru: „Rezultat nedrept, ei marchează, noi nu, felicit jucătorii pentru atitudine și momentele bune de joc”





UTA a fost în multe momente în controlul derby-ului din Giulești, însă ocazii clare de gol nu și-a creat decât în finalul celor două reprize, prin Otele, respectiv Keseru și Vukcevic. Toate au fost ratate și execuția de la distanță a lui Morais a decis partida în favoarea Rapidului.

Dincolo de problemele de arbitraj evidențiate, Ilie Poenaru nu a identificat mari lipsuri în jocul echipei sale, care – totuși – a greșit destul de mult în ultimii 30 de metri. „Din păcate, ei au ocazie și marchează, noi am avut o ocazie mare la final, am mai avut câteva situații și nu marcăm, aici s-a făcut diferența. Din punctul meu de vedere, este un rezultat nedrept, nu meritau să câștige. Zic eu că am dominat în mare parte meciul, am avut agresivitate, am fost bine organizați, ne-am creat situații de joc, am avut un joc elaborat. Cred că echitabil era un egal, dar – din păcate – astăzi a mai fost implicat cineva, care înainte de a ieși, pe tunel, spunea că nu vrea să aibă nici o implicare la acest meci. Vreau să felicit jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o și pentru foarte multe momente de joc bun pe care l-am practicat astăzi”, a menționat antrenorul UTA-ei.

„Balauru a fost mascat”

Poenaru nu consideră că Dragoș Balauru are vreo vină la golul primit, ci mai degrabă fotbaliștii din fața ar fi trebuit să facă mai multe. „Un gol foarte frumos, o execuție foarte frumoasă, noi știam foarte bine că au jucători care șutează de la distanță, Sefer, Morais… Morais chiar a marcat un gol de la distanță în sezonul trecut, trebuia să ieșim în întâmpinare, nu trebuia să oferim spații. E un gol frumos, Balauru a fost puțin mascat și nu a avut timp să reacționeze”, consideră „principalul” Bătrânei Doamne.

„Cu Craiova va fi un meci de calitate”

UTA rămâne la cota 7 puncte, iar confruntarea cu FC U Craiova 1948 se anunță una cel puțin la fel de dificilă. „Suntem în creștere ca joc, ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă care prestează un fotbal bun, care joacă numai ofensiv. Am jucat de atâtea ori contra lui Marius (n.a. Croitoru), îl cunosc foarte bine, îi cunosc stilul și el mă cunoaște foarte bine. Eu zic că va fi un meci bun, de calitate, trebuie să facem orice ca să îl câștigăm”, a încheiat Ilie Poenaru.









5 comentarii

  1. …”trebuie să facem orice ca să îl câștigăm”…
    Absolut veți face.
    Și veți câștiga!
    Fiindcă TREBUIE.

    0
    0
  2. Ok,oricum nu am treaba cu deplasarea cu autocarul organizat de catre SCU,am preferat trenul,lejer…Ahaaaa….Cam scump,nu-i asa???Pai nu SCU organizeaza,noi simpli suporteri nu avem loc?Un singur autocar de primarie mica, comunala pune la dispozitie la 30Lei?As fi preferat chiar si la 100-200 Lei,doar sa fim impreuna si multi…Orgolii,orgolii fara sens…Imi pare rau sa o spun dar SCU,ultrasii mor pe mana lor,ca de fiecare data…Cum de Next Gen,al lor, nu au dat liber la autocare,pe plata transport al nostru?Nu astept sa-mi plateasca cei 4 muschetari investitori deplasarea,pentru ca oricum ma duc pe banii mei…Interesant,nu-i asa?
    Oricand se supara Meszar,imediat pune la dispozitie autocare nelimitate…Atunci sa vezi inghesuiala…Pariu?
    Apropo’s…Unde au fost infratitii galeriei Ultras Arad,cei ai CSA STEAUA?Nici picior,tipenie de ei….nici unul….dar nici unul….Fratia lui peste prajit…

    0
    0
  3. Atitudine buna, arbitraj slab,aceasi meteahna ,calitatea in executie in fata portii .Va trebui gestionata mai bine problema cartonaselor, protestele , chiar daca sunt intemeiate, ne fac mult rau, cunoscand situatia arbitrajului mediocru din campionat.

    0
    0
  4. Superb (sau, în limbajul curent al „jmecherilor”, super)! Noi, cu „atitudinea”, ei, „muții” lu’ Mutu, cu punctele… Aberații poenarești! Ce-a fost și ce-a ajuns UTA… Tulai!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button