UTA Arad

Încă se schimbă brazde pe arena „Francisc Neuman”, riscul de accidentări la meciul UTA – FC U Craiova 1948 e destul de mare! + FOTO





Ceva mai mult de 48 de ore mai sunt până la primul fluier al meciului dintre UTA și FC U Craiova și pe terenul „Francisc Neuman” e încă deschis un mic șantier. Înlocuirea porțiunilor de gazon afectate după festivalul de muzică „Symphonic Experience” cu rulouri aduse de o firmă din Brașov continuă și, chiar dacă din punct estetic lucrurile arată mai bine, pericolul de accidentări pentru jucători sau ca mingea să circule mai greu după ce terenul se va rupe, e mare.

Poenaru: „Există pericol de accidentări”

Zona cu probleme e cea de la mijlocul terennului, 10-15 metri de-o parte și de cealaltă a liniei. Rămâne de văzut cum vor reuși arădenii și craiovenii să stea în picioare pe acele porțiuni, ba să și  dezvolte jocul sau să-l taie, în funcție de situațiile de joc. „Sperăm ca terenul să fie bun la ora jocului și acea suprafață ce s-a schimbat nu ne va crea probleme. Într-adevăr, că există un pericol de accidentări, atât pentru noi, cât și adversarii noștri, s-au mai întâmplat aceste lucruri. Nu știm dacă brazda înlocuită va rezista, vom vedea, până la urmă noi ne gândim ca din punct de vedere medical să fim bine după ce meciul de vineri”, a menționat Ilie Poenaru.

Într-adevăr, Reconsul ia în calcul să intervină din nou după confruntarea cu oltenii, în cazul în care gazonul se rupe pe porțiunea înlocuită ieri și azi. Totodată, până săptămâna viitoare se va știi dacă iarba îngălbenită sub pilonii scenei va putea fi revitalizată,  altfel s-ar putea ca și acolo să apară brazde noi. Până la urmă, organizatorii „Symphonic Experience” vor fi cei care suportă „reparațiile”, cu tot cu manoperă.

„Să luăm împreună cele trei puncte cu Craiova!”

Cel mai important lucru este că UTA nu va fi nevoită să plece de acasă pentru confruntarea cu trupa lui Marius Croitoru, urmând să aibă din nou sprijin important din tribune. „Ce mă aștept de la public? La ceea ce am trăit și am simțit și până acum, susținerea lui necondiționată. Încurajările suporterilor noștri ne dau elan, imbold și, după cum observăm, acasă nu am pierdut deloc puncte. Iar asta se datorează foarte mult și susținătorilor noștri și le mulțumim pentru asta, dar și pentru că au făcut o deplasare foarte lungă, la Rapid și ne-au susținut aproape tot meciul. Bineînțeles, ne pare rău că nu am reușit să îi mulțumim atât pe ei, cât și pe restul fanilor noștri rămași acasă și să venim cu cel puțin un punct de acolo. Mă văd nevoit să repet că au fost și alți factori care au influențat acest lucru (n.a. unele decizii ale brigăzii de arbitri condusă de Iulian Călin), dar sperăm ca vineri să câștigăm împreună cele trei puncte”, a mai afirmat Poenaru.

Stadion roșu vineri seara, Poenaru: „O să mă uit în șifonier, facem orice ca să câștige echipa”

Ultrașii arădeni au făcut apel la toți cei care vor veni pe stadion vineri seara să se îmbrace în roșu. Se va conforma și Ilie Poenaru? „Nu știu, o să mă uit în șifonier, nu mai știu ce am în el. Dar, dacă este nevoie de o cămașă roșie, dacă trebuie să facem asta, o facem nu e nici o problemă. Nu mă deranjează, dar pot să-mi iau și un tricou roșu. Contează foarte mult și aspectul vestimentar, dar eu sunt mai vulcanic, nu pot să stau prea mult într-un loc, îmi place să mă mișc odată cu jucătorii. Pentru asta trebuie să fiu îmbrăcat mai lejer, dar nu e problemă. Dacă este nevoie, facem orice ca să câștige echipa”, a menționat „principalul” arădenilor.

UTA – FC U Craiova 1948, din cadrul etapei a 7-a a Superligii, va avea loc vineri, de la ora 21.

4 comentarii

  1. Domnule Poenaru eu te respect ,sâmbătă seara la declarațiile înainte de meci cind e audiență maxima ați spus doar de susținerea echipei rapid trebuia să faci măcar puțină imagine suporterilor UTIȘTI care erau pe stadion….NOI CEILALȚI care suntem plecați ORIUNDE…concedii.. acasă…delegații ne OPRIM IN LOC CIND JOACĂ UTA….DOAMNE AJUTĂ

    0
    0
  2. Stadionul a fost construit într-un timp record, in sens negativ, evident. Și? Planul inițial nu a fost respectat. Și? Gazonul e foarte prost încă de la inaugurare. Și? Sistemul de degivrare funcționează și nu prea. Și? Câtă vreme trăim în țara ,,Reginei” Miorita și a vorbei ,,a furat dar a și făcut”…

    0
    0
  3. Acum,nici nu mai conteaza,faptul e consumat….Important nu ar fi sa arate bine,ceea ce ar fi imposibil,ci sa se poata juca decent,fara riscuri de accidentari…
    Sper ca factorii decizionali,invata din greseli….Pe un alt site sportiv,apare Oblemenco placat in totalitate pentru concert…Hai sa vadem daca sunt mai breji….
    Am ajuns la concluzia ca nici macar criticile constructive nu-i ajuta sau chiar nu-i duce capul…
    Trebuie neaparat sa invingem pe FCU si ne mai linistim pe moment!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button