UTA Arad

Suporter Club UTA, reacție vehementă la afirmațiile lui Falcă legate de contestatarii conducerii „roș-albe”: ”Acest personaj toxic din istoria Aradului minte precum respiră”





Suporter Club UTA ia poziție publică după cele afirmate de europarlamentarul Gheorghe Falcă într-o emisiune televizată. Mai precis, fostul primar al Aradului a susținut, printre altele, la „Ghilea Show”, de la TV Arad, că tot scandalul din jurul clubului UTA este coordonat. Politicianul de Brad a afirmat că împotriva sa și a lui Alexandru Meszar – „Mafia fotbalului arădean”, cum au denumit fanii asocierea celor doi, se duce o campanie negativă plătită chiar de către grupul oamenilor de afaceri care și-au exprimat dorința de a cumpăra sau prelua clubul fanion al Aradului. În plus, Falcă a afirmat că are și dovezi în acest sens, fără – însă – a vorbi despre acestea.

Organizația suporterilor a reacționat la aceste afirmații și îi cer răspicat lui Gheorghe Falcă să probeze ceea ce a spus și să facă publice acele dovezi de care vorbea în emisiune.

”Manipulări și acuze nefondate din partea unui politician care minte precum respiră!

Constatăm cu stupoare că, un individ manipulator, un politician care minte precum respiră, își permite să arunce în spațiul public o sumedenie de manipulări și acuze nefondate.

Deranjat de dorința suflării alb-roșie ca UTA să aibă un viitor mult mai bun, decât cel cârmuit de el după bunul plac, europarlamentarul care se pricepe la toate și la nimic își asumă doar ceea ce îl pune într-o lumină publică favorabilă și se dezice de tot ceea ce nu-i convine.

Pe deoparte, acest individ își asumă rezultatele pozitive ale „Bătrânei Doamne”, pe de altă parte, spune că nu el controlează clubul și că deciziile nu sunt la el. Suntem cu toții conștienți că acest personaj toxic din istoria Aradului minte precum respiră.

Totodată, acest mitoman își permite să afirme public faptul că fanii și media care contestă actuala conducere a clubului UTA sunt plătiți de un grup de oameni de afaceri pentru a duce o campanie negativă împotriva <<Mafiei fotbalului arădean>>.

Dat fiind faptul că nimeni nu ar trebui să își permită să arunce în spațiul public astfel de acuzații, fără ca ele să fie probate și asumate, îl somăm public pe acest individ să facă publice dovezile care stau la baza afirmațiilor sale!

Ajunge cu aceste practici politicianiste, prin care, orice individ fără scrupule, poate face acuzații pe care nu le poate susține, acuzații mincinoase, calomnioase!”, se arată în comunicatul Suporter Club UTA emis  astăzi, 26 august.

21 comentarii

  1. Acest ex-primar a lansat, din gura, niste proiecte care ridică semne serioase de întrebare asupra stării de sănătate a dumnealui. Un singur exemplu: Mureselul navigabil, urmând, in mintea edilului-srf, să circule gondole pe acel fir de apa împuțită.

    0
    0
  2. ,,îl somăm public pe acest individ să facă publice dovezile care stau la baza afirmațiilor sale!”
    Foarte bine, dar sunt convins că nu va prezenta nicio dovadă. Din ce motive, se subintelege.
    Povesti și iar povesti, poate reia la un moment dat povestea spusă moldovenilor în campania electorală, la Suceava cred, cum a făcut el o familie fericita oferindu-le o pizza întreaga, pentru a pricepe și ei ce înseamnă viața adevărată.

    0
    0
  3. Se pare ca la pubela asta de la Brad vorbește mai mult plasticul din el (are câteva kg de plastic în el acest botoxcel). Oare scăpăm vreodată de aceasta specie de plastic???

    0
    0
  4. Bine că sunt buni investitori din Ungaria în conducerea clubului ….vai-și- amar…cine a ieșit pe post și a făcut o imagine pozitivă domnilor investitori , oare nu dl Meszar ….și Mureșul e navigabil ..și cetatea e a arădenilor, și ștrandul…..

    0
    0
    1. Eu nu am incredere nici in cei 4muschetari. Pana nu vad actele nu imi schimb parerea. Investitia de 30milioane in 4ani e poveste. E defapt o investitie de 5-6mikioane, care ar face profit pana la 30milioane in 4ani. Deci?

      0
      0
  5. De bază sportivă extinsă ICRTI ce se mai aude? Dar despre baza sportivă din zona Mărului, inclusiv luciu de apa pt canotaj?
    Alte proiecte, din gura, pentru naivi, ale Cârmaciului -Sef!

    0
    0
  6. nu pot sa uit,de ce nu a fost galeria la meciul cu voluntari,cred ca la medias a fost ,daca erau platiti de altii sigur erau prezenti,ne facem de ras,uta conteaza doar atat, eu sa fiu parte din galerie nu as lipsi la nici un meci din deplasare,sa domine neica nimeni la meciul cu voluntari ,si voi scu sa aveti nu stiu ce pretentii,rusine,sint un simplu suporter ,dar mai terminati dk odata ,sa fim toti pt uta,ne vedem deseara ,forza uta oriunde,oricand

    0
    0
    1. Nu spune nimeni ca tu ca simplu suporter nu poti merge in deplasare, hai sa te vedem marti la Mioveni cum incurajezi echipa. Ia zi tu forza uta oriunde, oricand marti la ora 16:30 de pe stadionul din Mioveni si dupa intreaba de ce nu a fost si galeria. Poate nu mai iti e asa comod sa arunci pareri pe banii tai si pe timpul tau liber.

      0
      0
      1. Corect,ce usor e sa vorbesti depre altii care se sacrifica si merg peste tot cum zici si tu pe banii lor,in timpul lor liber sau poate invoindu-se si de la serviciu de multe ori.Dar la aruncat cu laturi suntem primii

        0
        0
        1. Cu lături aruncă și acest SCU. Sunt niste nemernici pe acolo care fenteaza multimea. Imi pare rau, dar acesta este adevarul… niste manipulatori. ..si cei mici, mușcă.

          0
          0
    2. Care din SCU nu sustin UTA? oameni astia is prezenti la toate meciurile si sunt trup si suflet pt UTA. Ce pretenti au cerut baieti? un personaj care sufera de mitocanism face niste acuzati iar oameni astia cer dovezile. Tu daca ai fi acuzat de ceva nu ai reactiona?
      Tot repeti ca nu au fost la meciul cu Voluntari dar la restul ca au fost nu amintesti.

      0
      0
  7. Un mare kkt, acest falk.Si imi ASUM,dupa cum se vede , PUBLIC. Pe o terasa, acu’ ceva vreme, tot pe subiectul UTA, am ajuns la divergente,sa zicem ” nasoale. Dicutia,era pe cale sa degenereze intr-o stire..Am plecat…ADEVARUL ,RAMANE!
    HAIDE UTA!!!
    P.S.Dupa cum se poate vedea,din parteamea,TEANSPARENTA TOTALA!

    0
    0
  8. Inca o chestiune: NU sunt fan SCU. Fiind mai departe de fenomen,poate ca nu l-am inteles.
    Am ,insa,UN PRITEN,acolo.Si chiar cred ca, poate cu mici stangacii, incearca sa faca ceva benefic. Ajutorul e binevenit din partea TUTUROR. Cu INIMA DESCHISA.Asta e Important!

    0
    0
  9. E interesant că marii investitori nu au ieșit să ceară detalii, ci ii folosesc din nou pe cei de la scu ca și câini hărțuitori, îi bagă la înaintare, din nou.

    Dacă oricine din lumea asta ar spune ce a zis Falcă desore mine, in secunda doi aș ieși eu în față și aș întreba despre probe. Nu aș trimite cefele late care au pus mâna pe o organizație, scu, care avea alt scop inițial, fără implicări politice și părtinitoare.

    0
    0
  10. Adevărul este undeva la mijloc. UTA a avut, are și va avea suporteri fideli. Cineva a iscat vrajba printre ei, aici intervine percepția asupra felului de a fi. Cei foarte tineri care vor totul fără a pune în balanță și riscurile ce pot apărea,și cealaltă parte care cântăresc bine, spre binele echipei de suflet.
    Politicul s-a implicat dintotdeauna în sport și când nu a făcut-o a fost jale. În România nu există investitori potenți financiari să susțină sportul, egal care.

    0
    0
  11. fără falca si fără Meszar UTA azi nu mai exista!! restul e cancan! scu nu au credibilitate, si eu cred că sunt cumpărați de ,,investitori”. eu nu am dovezi , dar se simte , dacă ai un pic de minte! oricum nu au nici o șansă , Meszar si cu falca in umbra vor conduce UTA până vor ei! ăștia scu latră mult , dar nu au dinți să muște!

    0
    0
  12. Nu sunt sub nici o formă de partea politicului, dar în România fără politic NU SE POATE! Cei mulți de la SCU sunt sigur că sunt de bună credință, dar sunt conduși de niște oportuniști care vor funcții în club dacă cei 4 vor pune mâna pe echipă. Cei 4 sunt clar niște manipulatori, au interese ascunse și creează scandaluri în echipă, vezi cel recent cu Ubbink și Batha. Am mai fost noi îmbătați cu apă pe vremea lui Logic, Bara+ Sandu, Marțian. Fără Meszar, liga 2 va scrie pe noi.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button