Pariuri sportive, gaming și casino

De ce AC Milan este favorita la titlu în acest sezon din Serie A. Ce argumente au milanezii





AC Milan este unul dintre cele mai cunoscute și iubite cluburi din lume. Diavolul milanez, așa cum este poreclită echipa, stârnește pasiuni imense și nu doar pentru fanii italieni, ci pentru susținătorii săi de pe întreaga planetă. Tocmai de aceea, atunci când echipa de pe San Siro a câștigat titlul pentru prima oară în 11 ani sezonul trecut, sărbătoarea a fost pe măsură.

Fără îndoială, Milan a fost una dintre echipele cele mai bune din Serie A, dar nu toată lumea a considerat că a fost cea mai bună. Mulți consideră că Inter a fost campioana morală pentru că jocul Milanulu nu a impresionat. Cu toate acestea, există argumente destule care arată nu doar că Milan a fost foarte bună sezonul trecut, dar că va impresiona și în această stagiune, în ciuda așteptărilor. 

Pariurile pe Serie A vor fi îndreptate, multe dintre ele, spre Inter ca viitoare campioană, însă în continuare vei vedea de ce AC Milan are șanse cel puțin la fel de mari de a cuceri marele trofeu în Italia. Care sunt însă motivele pentru care Milan poate să se lupte și în acest sezon la Scudetto?

Ce argumente are AC Milan pentru cucerirea unui nou titlu în Serie A

Stefano Pioli

Stefano Pioli este una dintre surprizele din Serie A. Italianul a fost la un pas de a fi înlocuit cu Ralf Rangnick, însă această mutare a fost amânată în ultima clipă din cauza unor neînțelegeri cu directorul sportiv Paolo Maldini. În cele din urmă, Pioli a rămas și bine a făcut. A demonstrat că este unul dintre cei mai buni antrenori din Serie A și a readus titlul pe San Siro. În același timp, a demonstrat că este capabil de a scoate ce e mai bun din fiecare jucător și să le insufle o mentalitate de învingători. Aceste calități sunt absolut esențiale pentru orice antrenor.

Jucători cu potențial uriaș la club

Chiar dacă a plecat Kessie, o adevărată stâncă la mijlocul terenului, lotul Milanului rămâne unul cu destui jucători care ori sunt deja, ori au potențialul de a deveni de clasă mondială. Este vorba de nume precum Maignan, Tomori, Theo Hernandez sau Rafael Leao. Aceștia sunt cei care vor duce Milan la următorul nivel și vor asigura viitorul clubului. În același timp, valoarea lor garantează că Milan va rămâne printre cele mai bune cluburi din Italia și în acest sezon. 

Ibrahimovic și Giroud

Dacă mai devreme a fost vorba de tineri, acum este rândul veteranilor. Orice echipă care se luptă la trofee are nevoie de experiență în lot, iar Zlatan Ibrahimovic și Olivier Giroud oferă fix acest lucru. Așadar Milan are combinația perfectă între tinerețea și pasiunea celor aflați la început de carieră și experiența extrem de valoroasă a unor jucători care au mai câștigat trofee până acum, dincolo de titlul cucerit cu Milan sezonul trecut. 

Așadar iată de ce ar trebui să stai cu ochii pe AC Milan când vine vorba de lupta la titlu în Italia sezonul acesta.

 

sursa foto: unsplash.com











Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button