Superliga

Compagno s-a despărțit de FC U după meciul de la Arad, Becali l-a plătit aproape cât pe utistul Miculescu!





Andrea Compagno va ajunge în cele din urmă la FCSB! Gigi Becali a bătut palma cu Adrian Mititelu după meciul de aseară, de la Arad, în care atacantul italian a avut o ocazie mare de egalare în minutele de prelungire pentru FC U Craiova.

Masivul vârf din Peninsulă chiar a purtat banderola de căpitan a oltenilor pe arena „Francisc Neuman” și l-a obligat pe patronul lui FCSB să scoată din buzunar 1,5 milioane de euro, cu 200 de mii de euro mai puțin decât suma cu care l-a cumpărat pe David Miculescu (21 de ani) de la UTA.

Adrian Mititelu confirmă că Andrea Compagno va ajunge la FCSB, după ce a ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali. Finanțatorul lui FC U Craiova a avut doar cuvinte de laudă pentru Compagno, fiind convins că transferul este unul foarte bun pentru vicecampioana României. „Ne-am înțeles cu FCSB, dar până nu este semnat nu pot da mai multe verdicte. Dar suntem înțeleși. Îmi spuneți că am luat o sumă mare, dar e și un jucător foarte bun, un caracter frumos. E un transfer foarte bun pentru FCSB”, a spus Mititelu, conform GSP.

Andrea Compagno s-a descurcat excelent la FC U Craiova, marcând 17 goluri în Superliga, 5 doar în primele 7 etape ale acestui sezon.

„Îi rog pe cei care – beneficiind de acces la site-urile de ‘specialitate’ – postează chestii, să se calmeze. Andrea Compagno nu a refuzat Steaua. Sau FCSB, cum trebuie s-o denumim.

Am spus aseară doar că ÎNCĂ nu ne-am înțeles. Nu e cazul să scrieți ce v-ați dori să se întâmple”, a fost mesajul postat de MM Stoica, pe Facebook.

Impresaul lui Andrea neociază salariul jucătorului și se pare că cere 30.000 de euro pe lună, în timp ce Gigi Becali nu este dispus să ofere, pentru moment, mai mult de 15.000 de euro. Cel mai probabil, cele două părți vor ajunge la un numitor comun și transferul va fi oficializat curând.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button