Progresul Pecica

Petcuț: „Am pierdut pe lipsa de experiență, în fața unei echipe cu un buget și un obiectiv diferit! Puie – un transfer inspirat”

Primul derby arădean al sezonului de Liga 3-a i-a găsit învingători pe cei de la Crișul Chișineu Criș pe terenul celor de la Progresul Pecica, pentru o primă revanșă a „alb-albaștrilor” pentru eșecurile din meciurile din sezonul trecut. Oaspeții au făcut o primă repriză bună și s-au dus la 0-2, prin reușitele semnate Barbu (28) și Toboșaru (44), după care gazdele au revenit în joc cu golul lui Puie (51) și au mai avut alte două-trei ocazii importante de egalare.

Mihai Petcuț pierde, astfel, primul său meci de la revenirea la Pecica după 6 ani de zile. „Au fost două reprize total diferite. În prima au dominat ei și au dat două goluri, în a doua am jucat noi mai bine și am dat doar unul. Am început meciul cu frică de joc, ei ne-au taxat de două ori. Suntem două echipe cu bugete diferite, cu loturi diferite, cu obiective diferite. Am pierdut pe lipsă de experiență, nu e normal să pierdem mingea la 16 metri și să luăm gol. Primul gol l-am luat dintr-un aut, deci am luat două goluri aiurea. Oricum, Crișul este o nucă tare în această serie, va termina în primele trei echipe”, a spus tehnicianul „galben-albaștrilor”.

Singurul gol al gazdelor a fost marcat de Dan Puie, fotbalist transferat vineri dimineața la Pecica. „Puie are valoare de la 16 ani, s-a antrenat, dar nu s-a înțeles cu acel club și aseară ne-am înțeles cu el. Este un jucător cu experiență și la intrarea lui s-a văzut, în condițiile în care Capătă, Szarkozi și Mihai au lipsit. Am avut probleme în atac cu lipsa celor trei și a fost o mișcare inspirată cu prin transferul său”, a adăugat Petcuț.

Pecica strânge deja rândurile pentru meciul de Cupă, de marți, de la Periam, contra formației ce a întors-o azi pe ACB Ineu de la 0-2 la 3-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button