UTA Arad

Poenaru a recunoscut că mai caută jucători pentru UTA! „Poate, mai sunt unul-două posturi pe care încă vreau să le acopăr, dar…”





UTA a realizat în această vară cel mai scump transfer din istoria sa. David Miculescu (21 de ani) a fost vândut la FCSB pentru 1,7 milioane de euro în urmă cu o lună de zile, iar Ilie Poenaru își caută și astăzi titularul din rândul fotbaliștilor U21. Până acum, Damian Isac și Raul Șteau și-au împărțit minutele în meciurile oficiale, iar Negoescu, Pop, Cibi sau Maxim își așteaptă și ei rândul.

Antrenorul arădenilor e convins că se va descurca cu ce are la dispoziție în rândul tinerilor, dar, pe de altă parte, încă e atent la oportunitățile de piață. Perioada de transferuri în România se încheie luni, 5 septembrie și – teoretic – gruparea arădeană ar mai căuta cel puțin un mijlocaș central. Asta ținând cont și de cartonașele galbene pe care le-au adunat deja Batha (6) și Cascini (3), dar și faptul că, în afara juniorilor Isac și Cibi, Ubbink sau Matei sunt mai degrabă improvizații în fața apărării. „Tot timpul este loc de mai bine, tot timpul îți mai dorești jucători, dar ca să transfer în această perioadă ceva, trebuie să fie ceva peste media lotului nostru. Postul nu are importanță, dacă mi se prezintă un jucător bun…Poate că sunt unul două posturi pe care încă eu vreau să le mai acopăr sau vreau să creez o concurență mult mai mari și trebuie să fiu sincer și să recunosc că da, în ultimele două-trei săptămâni, am căutat să aduc ceva peste peste ce avem noi sau măcar la nivelul la care îl avem. Pe de altă parte, mă bucură faptul că începem să creăm o omogenitate, încep să se vadă relațiile de joc, practicăm un joc bun, începem să avem și rezultate și cred că este bine să continuăm așa. E mai important ce avem la momentul acesta, este mai important să creăm un <<11>> foarte puternic și pe urmă vom vedea. Este perioada foarte scurtă, în câteva luni se întrerupe campionatul și atunci vom decide. Vom trage linie, vom face o analiză corectă și vom ști unde trebuie să mai aducem, dacă trebuie să mai aducem. Asta depinde de jucători, de cum vor reacționa până în noiembrie și de ce rezultate vom avea”, a explicat Ilie Poenaru.

UTA ar putea fi unul dintre cluburile ce ar putea profita de problemele mari de la FC Hermannstadt, care s-ar putea despărți de marea parte a jucătorilor importanți înainte de finele perioadei de transferuri.

7 comentarii

  1. Paraschiv pentru o concurenta frumoasa cu Postolachi,Butean fundas SI mijlocas dreapta,tanarul Oroian,Baba Alhassan si japonezul Mino Sota! Jucatori buni de la Sibiu!

    0
    0
    1. Pot să fie buni, când îi scoti din angrenajul lor nu se mai regăsesc. Suntem pățiți cu jucători care nu au făcut față la UTA. Cel mai bine știe antrenorul ce se potrivește și are eficiență, deși poate gresi și el. Hai UTA cu victoria la Mioveni!

      0
      0
      1. Da antrenorul ” stie cel mai bine'”…poate ne mai aduce ceva ramas…prin Medias..sau Clinceni… ! Nu el ” si-a dat sufletul „… sa vina Keseru, nu el isi folseste ” oamenii de la Medias” in detrimentul …altora..de la UTA ?. Ar fi util un mijlocas tehnic si iute ( daca s-ar putea…si cu talie),.ca nici Batha , nici Isac …nu debordeaza in a pasa sau a dribla. Oricum cei care vor parasi Sibiul trebuie luati in considerare.

        0
        0
  2. La ce jucător a renunțat UTA cu o pregătire bună Cardoso își arată din nou clasa a marcat o dublă în prima etapă din Israel echipa sa învingând 2-0 pe Hapoel Telaviv.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button