Progresul Pecica

Bozian, după ce Pecica a părăsit Cupa: „Facem greșeli personale care ne costă, copiii au fluctuații mari de formă și ne asumăm asta”





Până la intrarea UTA-ei în competiție, o singură echipă arădeană rămâne în Cupa României. Dacă Lipova a câștigat derby-ul de la Chișineu Criș, Progresul Pecica a cedat cu 3-1 la Periam, în fața echipei pregătire de fostul său tehnician, Sorin Bălu.

Timișenii luaseră o opțiune importantă pentru victorie după 21 de minute, când aveau 2-0 pe tabelă după reușitele semnate Kuhn (7) și Gașpar (21), Pițuc 70 Bozian 87, Progresul avaând ocaziile sale mari prin Borcea, Puie și Bozian. Acesta din urmă a reușit – până la urmă – să înscrie, cu 3 minute înainte de final, când, însă, scorul era deja 3-0, căci punctase și punctase și Pițuc, în minutul 70.

Așadar, Pecica bifează al doilea eșec la rând în meciurile oficiale, după 1-2 cu Crișul în runda inaugurală a campionatului Ligii a 3-a. „Facem greșeli personale care ne costă. Jucăm cu mulți copii, trebuie să înțelegem, ne asumăm acest lucru, copiii au fluctuații mari de formă, meciul trecut a fost bine acum, din păcate, a fost mai slab. Ne-am fi dorit să mergem mai departe, din păcate nu am putut, am avut și primă din partea conducerii, dar nu am putut mai mult. Am avut ocazii, am avut două ratări imense, una la 1-0 și alta la 2-0. Ei, în schimb, au fost mai pragmatici și din două faze au dat două goluri în prima repriză și pe final și-au majorat diferența, golul meu fiind unul de onare”, a menționat Bogdan Bozian, ajutorul de pe bancă și din teren al lui Mihai Petcuț.

În runda secundă a seriei a 8-a a Ligii a III-a, pecicanii se deplasează pe terenul nou-promovatei din Buziaș. „Privim deja spre meciul de sâmbătă, tot din Timiș, din campionat. E bine că au revenit Capătă și Szarkozi, îl avem la echipă și pe Cristi Mihai, doar Aldan încă este accidentat. Sper să facem din nou meciuri bune ca acele amicale cu Crișul și Ghiroda, să acumulăm experiență și – bineînțeles – puncte”, a adăugat Bozian.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button