Alte sporturi

Arădeanca Denise Bejan, la două secunde de podiumul European Kids Athletics Games! + FOTO și VIDEODenise Bejan (13 ani) și Emanuel Lazea (15 ani), două dintre marile speranțe ale atletismului arădean au  reprezentat România la European Kids Athletics Games, de la Brno (Cehia). Vorbim despre cel mai prestigios concurs atletic rezervat copiilor sub 16 ani din Europa, care în această ediție a aliniat la start peste 2000 de concurenți.

Bejan s-a calificat în finala B în proba de săritura în lungime cu a 11-a performanță din concurs, dar competiția nu s-a mai ținut fiindcă s-ar fi suprapus cu lupta pentru medalii în proba de 800 de metri. Iar aici, atleta arădeană a fost la un pas de podium, sita cernând din nu mai puțin de 80 de concurente. Denise Bejan (campioană națională la tetratlon la copii) a alergat cursa de 800 în două minute, 25 de secunde și 21 de zecimi, cel mai bun timp din carieră, cu care a ieșit pe locul 4, după nemțoiaca Hannah Maneck  (2.22.88), poloneza Daria Skowronska  (2.23.20) și cehoaica Dorothes Dafbujanova (2.23.21).

Apoi, Emanuel Laza a fost al 13-lea în cursa de 1500 de metri, cu timpul de 4:42:34. Cei doi atleți sunt legitimația la CS Universitatea Arad și sunt pregătiți de Olivia Brosovszki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button