Sporturi de contact

Campioni balcanici pe tatami pentru Unirea Sântana și CS Judo Arad!





Campionatul Balcanic U15, de la Kozam (Grecia), a consemnat rezultate excelente pentru judoul arădean. Amelia Paven, elevă în clasa a VIII-a la Liceul Tehnologic „Ştefan Hell” din Sântana, a reușit să obțină medalia de aur pe tatami-ul balcanic, în cadrul categoriei 57 de kilograme. Tânăra sportivă este legitimată sub culorile CS Unirea Sântana, unde este antrenată de sensei Sebastian Rus. În finala categoriei 38 de kilograme, s-au înfruntat pe tatami doi sportivi legitimaţi la ACS Judo Arad.

Spre satisfacţia antrenorului Cristian Rus, finala balcanică a fost o „afacere” arădeană, Daniel Costina (elev la Şc. Gimn. „Vasile Goldiș” Arad) obţinând aurul, iar colegul său de club, Deian Drenici (elev la Şc. Gimn. „Mihai Eminescu” Arad), mulțumindu-se cu medalia de argint.

Totodată,  Clubul Sportiv Municipal Arad a fost prezent la competiția din Grecia cu David Mercea, care a obținut medalia de argint la categoria de greutate 60 kilograme, sub îndrumarea tatălui său, Cristian Mercea.

Urmează în această săptămână Campionatele Balcanice de Cadeți (U18), care se vor desfășura în Turcia, la Kocaeli.

Un comentariu

  1. Felicitări tuturor, aș dori să subliniez faptul că toți medaliați de la această BALCANIADĂ, se pregătesc de un an de zilede împreună, alături de cei mai buni judoka din județul Arad,sub atenta supraveghere a fraților Rus, împreună de care incercăm să formăm o echipă puternică numită HERACLES care să reprezinte la marile competiții, județul Arad !
    Și dacă ei au reușit, și noi trebuie să reușim, atât pentru ei cât și pentru a arăta tuturor, că Aradul și Sântana, produc campioni !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button