UTA Arad

Rusandu fluieră Botoșani – UTA, arădenii nu au câștigat în Surperligă cu arbitrul covăsnean la centru!





Meciul dintre UTA și FC Botoșani deschide runda cu numărul 10 a Superligii, față în față aflându-se două formații ce au același număr de puncte – 12. Pentru acest duel, Comisia Centrală de Arbitri a optat pentru Lucian Rusandu, un „central” din Sfântu Gheorghe care i-a mai condus pe modoveni în alte 11 rânduri, cu un bilanț de 7 victorii și 4 înfrângeri (dar 5 succese la rând pentru moldoveni).

În schimb, pe „Bătrâna Doamnă” a mai arbitrat-o doar în trei rânduri doar în sezonul 2020-2021, iar arădenii nu au cunoscut gustul succesului. Au fost două rezultate albe, cu FC Voluntari (chiar la primul meci oficial pe noua arenă „Francisc Neuman”, când pe banca ilfovenilor se afla Mihai Teja, actualul tehnician al celor de la Botoșani) și tot acasă cu Viitorul Constanța și eșecul, 1-4, de la Pitești, din cadrul play-outului.

Mâine, la Botoșani, Rusandu va fi asistat de concitadinul Imre-Laszlo Bucsi și Sebastian Gheorghe (din Suceava), în timp ce rezerva vine tocmai din București, în persoana lui Horia Mladinovici. După ce a condus Dinamo Zagreb – Chelsea, din UEFA Champions League, sătmăreanul Istvan Kovacs va lua loc în Camera VAR la Botoșani, alături de piteșteanul Gabriel Stroe.

Notele arbitrilor le va da Sorin Boca, din Iași, iar observator de joc este Bogdan Buhuș, din Bârlad.

FOTO: Viorel Musca

7 comentarii

  1. Cum se face că arbitrii sunt de fiecare dată „vecini”cu echipa cu care jucăm?!
    Chiar dacă sunt arbitrii și ar trebui să fie obiectivi și corecți, tot nu e în regulă să vii din apropiere să arbitrezi echipa din apropierea județului în care locuiești.
    În majoritatea cazurilor când jucăm cu echipele din București, arbitrii sunt tot bucureșteni!
    Conducerea UTA-ei tace mâlc, să nu deranjeze.
    Dacă atacați continuu, veți câștiga!
    Botoșani – UTA 1-2
    Forza UTA!

    0
    0
  2. Iar vă ???pe voi de frica??? Cu ce poate sa împiedice un arbitru că UTA sa câștige daca UTA marchează la ocaziile avute? Daca marchează câștigă dacă nu, pierde logic, marchează adversarii !

    0
    0
  3. Psihologie care tine si de staff…Tu joaca fotbal,posesie,impune-te si nu comenta pe nervi, pe arbitraje…Iti iei fara rost cartonase,pe istericale…si clica mafiota abia asteapta sa te prinda pe picior gresit,sa ti le acorde instantaneu…Taci,ca si Benga(Blandul Ben),si o iei de la capat…mult mai hotarat si motivat…Fotbalul nu se joaca pe nervi,frustrari si regrete ulterioare…Meciul se termina dupa fluierul final!Dar pentru asta,trebuie un creier lucid,nu fricos,pe abordare…Noapte buna!

    0
    0
  4. Hai băieți mai întâi cu golurile, apoi putem vorbi și despre arbitri. Astăzi vine și victoria din deplasare mult așteptată.

    0
    0
  5. Vedem ce va fi, sper ca, UTA. sa se intoarca la Arad cu un rezultat foarte bun. FORTA UTA Arad, HAI Baietii ,jucati fotbal ,nu va lasati dominati de moldoveni,jucati agresiv cum a-ti facut in ultimele 15 min cu Chindia,jucati tot meciul agresiv si cu tupeu,altfel daca va lasati dominati de moldoveni ,nu va fi bine !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button