Rugby

CSU Arad debutează sâmbătă, în Copou, la „naționalele” de Rugby în 7: Sibiu, Olimpia și Gura Humorului – adversarii din grupă ai „studenților!”

În sfârșit, rugbiștii de la CS Universitatea Arad vor avea treabă în noul sezon. „Studenții” nu s-au înscris în actuala ediție a Ligii Naționale de rugby în 15, dar are două echipe de copii, cea de U8 fiind și vicecampioană națională, dar și o echipă de seniori la Rugby Sevens. Iar sâmbătă, 10 septembrie, debutează o nouă ediție a Campionatului Național de Rugby în 7 rezervată seniorilor masculin, competiție la care s-au înscris 15 echipe, 14 din România și o selecționată din Republica Moldova, care nu va puncta în clasament.

Pentru runda inaugurală ce va avea loc la Iași, pe Stadionul Tepro, sâmbătă și duminică, de la ora 9, s-a stabilit programul meciurilor din grupe. Vă reamintim că pentru această etapă, componența grupelor a fost stabilită prin tragere la sorți. Echipa de pe Mureș a fost repartizată în grupa B, alături de echipele din Sibiu, Gura Humorului și CS Olimpia. Sâmbătă vor avea loc meciurile din grupe, Aradul urmând să joace, cu aproximație, de la orele 09:40, cu Gura Humorului, 12:20 cu CSM Sibiu și 14:40, cu CS Olimpia. Apoi, duminică, 11 septembrie, se vor disputa partidele de clasament, cu arădenii încercând o clasare cât mai bună la acest prim turneu de la Iași.

În principiu, CS Universitatea Arad și antrenorul Marian Grindei va conta pe următorul lot extins: Farcaș, Marinca, Burai, Țepurică, Postolache, Novacovici, Gîrda, Delcea, Manoilă, Berki, Argintaru, Zaiba, Anton, Zsucs, Lucanu, Gabor, Ene, Erdei, Morcan, Vajdovici și Perici.

Componența grupelor, la turneul inaugural de la Iași:

Grupa A:
CS Știința Petroșani
RC Grivița UNEFS
CSU Cluj
CSU Phoenix Brașov

Grupa B:
CSU Arad
CSM Sibiu
CS Olimpia
RC Gura Humorului

Grupa C:
CS Poli Iași
CSM Galați
Selecționată Rep. Moldova
CSU Alba Iulia

Grupa D:
RC Bârlad
CS Sportul Studențesc – CS Dinamo
CSM Constanța.

Următoarele două etape vor avea loc la Gura Humorului, în perioada 17-18 septembrie și la București, pe 24-25 septembrie.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button