UTA Arad

UTA se impune la Craiova și e prima în Liga de Tineret, echipa „roș-albă” sub 16 ani a făcut scorul weekendului în Liga Elitelor!





În Liga de Tineret, Academia UTA s-a revanșat pentru remiza internă cu Ripensia (3-3) cu un succes foarte important la Craiova, în timp ce juniorii de la U17 au pierdut rău în Bănie. În fine, „puștii” de la U16 continuă să obțină succese convingătoare, ultimul cu scor de polo în fața devenilor.

Liga de Tineret: Universitatea Craiova – UTA 0-1

Întărită cu Mociu, Maxim, Cibi și Pop, jucători antrenați de Ilie Poenaru, echipa de juniori mari a UTA-ei s-a impus la limită în Bănie. Golul a căzut repede, în minutul 12, după o pasă a lui Cibi peste apărare, o finalizare a lui Pop, respinsă de portar până la Ronai, care a fost pe fază. Degajările goal-keeperului Mociu au fost la originea câtorva atacuri rapide ale „roș-albilor”, purtate mai ales în zona rapidului Pop, victoria oaspeților fiind – una peste alta – meritată.

Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel au început cu: Mociu – Maxim, Bota, Bokșe, Anișorac – Ristin, Cibi – Pop, Popa, Ronai – Andreaș, pe parcurs mai intrând: Mănăilă și Mircea.

Arădenii sunt chiar primii în clasament după etapa cu numărul 4, având același număr de puncte cu clujenele CFR și U – 10. Iar pe „șepcile roșii” le întâlnesc chiar săptămâna viitoare pe teren propriu.

Liga Elitelor U17: Universitatea Craiova – UTA 6-2

Tot la Craiova, echipa de Under 17 a roș-albilor a suferit o înfrângere în fața Universității. Gazdele au câștigat cu 6-2, pentru UTA punctând Bercea și Goia. Sorin Botiș și Marius Ciubăncan au trimis în teren următorul unsprezece: Burtic – Joldea, Purdescu, Fukenhauzer, Maghiar, Blaga, Nica, Bădău, Curtuiuș, Vâlcu, Bercea. Pe parcursul meciului au mai intrat: Egeto, Goia, Neaga, Aslău, Mocriș.

Liga Elitelor U16: UTA – CSM Deva 8-0

Echipa antrenată de Adi Petruț și Vivi Erdei s-a impus categoric în fața celor de la CSM Deva, în etapa a patra a Ligii Elitelor U16. Partida a avut loc pe stadionul „Motorul” din Aradul Nou și a început, practic, de la scorul de 2-0 pentru „roș-albi”. Huc a deschis scorul în primul minut de joc, iar Șiclovan a făcut 2-0 cinci minute mai târziu. Tot Șiclovan a reușit „dubla” în minutul 25, pentru ca M. Rusu să stabilească scorul pauzei, 4-0. Tot atâtea goluri s-au marcat și în actul secund, autorii fiind Felea (de două ori), Crainic, iar Huc a reușit și el „dubla”.

UTA a început jocul cu următorul unsprezece: R. Rusu – Ilie, Paștină, Marinescu, Ștef, Măgluean, Felea, M. Rusu, Șiclovan, Neagu, Huc. Au mai jucat: Bejenaru, Crainic, Hărdăuț, Centye și Muntean.

Duminica viitoare, UTA U16 se deplasează la Satu Mare pentru meciul cu Academia Partium.









3 comentarii

  1. Felicitări, băieți! Să nu găsească Poenaru juniori la o echipă care este liderul competitiei tineretului din România? Și care bate la Craiova? Să nu mai auzim astfel de afirmații, d le antrenor.

    0
    0
  2. Nu prea se cunoaste printre cititori,de aceea nu incerc sa ma bag ca si musca in zer.. …Este fosta grupare Atletico 2007,pe care i-a crescut de mici domnul profesor Adrian Petrut si nu oricum,ci cu multe sacrificii si munca…ani de zile…Unii,piesele „grele”.au preferat sa plece spre macar Liga a 4-tra,la 15 ani…Treaba lor…Ma refer „piese grele”,titulari…Au performat pana sus,apoi la un pas de desfiintare..Iata-i acum renascand ca si Pasarea Phoenix…Felicitari,stima si respect!Nu mor caii cand vor cainii!Ma incanta inima!Bravo!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button