ACB Ineu

„Republicanii” Ineului au început sezonul cu victorii, puștii de la U16 nu se regăsesc în Liga Elitelor!





Weekendul trecut, au demarat și întrecerile rezervate juniorilor republicani, iar ACB Ineu U 19 și U17 face din seria a 8-a, alături de LPS Sebeș, LPS Cluj Napoca, LPS Târgu Mureș, CS Sporting Cluj, Liceul Tehnologic Lucian Blaga Reghin, CFR Simeria, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, ACS Târgu Mureș și Luceafărul Oradea. Zărăndanii au stat în prima rundă, așa că pentru ei sezonul a început astăzi și a început bine.

CN U19: ACB Ineu – Luceafărul Oradea 6-1 (3-0)

Evoluând mai ales vineri în campionatul Ligii a 3-a, ACB Ineu poate alinia la echipa de juniori mari mulți dintre componenții primei echipe și diferența se vede. Astăzi, contra celor de la Luceafărul Oradea, senegalezul Toure (foto) a debutat cu o „triplă” în Campionatul Național U19, Miculaiciuc, Cohan și Rucăreanu punctând și ei câte o dată, tabela oprindu-se la 6-1 pentru gazde.

„Un meci la discreția noastră, nu s-a pus problema câștigătoarei. Ne așteptam ca Luceafărul să aibă o echipă mult mai bună, dar asta a fost, am început bine acest campionat. Ne gândim să câștigăm seria, să intrăm în play-off și acolo chiar să fim între primele două, ca să mergem mai departe. În prima repriză, băieții s-au achitat foarte bine, pe lângă goluri au mai fost situații bune, încă din minutul 1. În a doua repriză a apărut o relaxare, ceea ce nu trebuia să apară. Ne pregătim pentru meciul de la Tg. Mureș de săptămâna viitoare”, a menționat Teodor Mihuț, antrenorul Ineului, alături de Cristi Sculici.

ACB Ineu U19: Tulcan – Varga, P. Codrea, Giacon, Nica – Hada – Cohan, Rucăreanu, Miculaiciuc, Cotoi – Toure. Au mai intrat: Marc, Gârna, Bejera, Covaciu.

CN U17: ACB Ineu – Luceafărul Oradea 3-2 (1-2)

Un meci mult mai greu contra Luceafărului au avut elevii lui Leontin Pința, Marcel Ponta și Feri Toth. Bihorenii au condus cu 2-1 la pauză, gazdele marcând doar prins Szoke, din penalty, în timp ce Sas a ratat celălalt penalty dictat pentru echipa sa. 2-2 s-a făcut repede duă pauză, când Szoke a reușit „dubla”, după o acțiune personală în dreapta, golul de tre puncte venind cu 9 minute înainte de final. Cel care a punctat a fost Palcu, după un voleu la vinclu din lateral stânga.

„Sunt supărat puțin pe fundașii mei, care au cam greșit la golurile adversarilor, practic i-am adus la noi în careu, în poziție de finalizare. Apoi, echipa a avut reacție, am dominat clar jocul și am câștigat inclusiv fizic acest meci, sunt perspective pentru un sezon bun. Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun și de la Târgu Mureș”, a menționat Leontin Pința.

ACB Ineu U17: Coman – Narsesovici, Purlea, Mercea, David – Popa – I. Varga, Sas, Szoke, Palcu – Ene. Au mai jucat: Cheta, Iacob,

Liga Elitelor U16: ACB Ineu – CFR Cluj 1-4 (0-2)

În noul sezon al Ligii Elitelor, ACB Ineu a ajuns la al patrulea meci stagional și tot atâtea eșecuri. Chiar au fost înfrângeri grele în primele trei runde, pentru ca ieri, diferența în favoarea celor de la CFR Cluj să nu fie chiar atât de mare: 1-4. Pentru ineuani a înscris doar Miculaiciuc, din penalty, la 0-3.

„Am luat două goluri pe greșeli personale, apoi am avut în prima repriză un contraatac prin Miculaiciuc, a scăpat singur cu portar, dar a tras în el și mai un penalty neacordat. A fost contact dar așa a judecat centralul. Față de alte partide am luat mai puține goluri, deci este un mic progres, băieții au fost mai concentrați. Sperăm să facem și puncte după aceste patru etape pierdute cu Poli, U Cluj, Ripensia și CFR Cluj, echipe cu experiență, iar noi jucăm cu copii sub vârstă, chiar și cu 2-3 ani”, a spus antrenorul Marcel Ponta despre evoluțiile echipei sale.

ACB Ineu U16: Trif – Pop, Farago, Oprean, Trânc – Ardelean – Gunie, Miculaiciuc, Condea, Ioniac – Ilisia. Au mai intrat: Faur, Purtan, Mercea, Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button