UTA Arad

Biletele la UTA – Hermannstadt se vând deja, arădenii întâlnesc singura formație neînvinsă din Superligă!





UTA a spart gheața în meciurile din deplasare disputate în primul eșalon fotbalistic după aproape 11 luni de zile și pun tunrile pe FC Hermannstadt, singura formație din Superligă ce nu a cunoscut încă gustul înfrângerii. Sibienii sunt oaspeții arădenilor sâmbătă, de la ora 16,45, pe arena „Francisc Neuman”, iar „oficialii” de pe Mureș au pus deja în vânzare biletele pentru acest joc..

Acestea se pot procura pe platforma online, bilete.ro. Tichetele se vor comercializa și fizic vineri (între orele 11 și 14, respectiv 16 și 19) și sâmbătă (între orele 10,45 și 16,45). Preţul biletelor este identic cu cel din sezonul trecut, dar și de la jocurile cu Petrolul, U. Cluj, FC U Craiova 1948 și Chindia: peluza ”Iosif Petschovszky” – 30 de lei, tribuna a II-a ”Ladislau Brosovszky” – 45 de lei, tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit, iar pentru cei de până în 14 ani se va aplica o reducere de 50%.

Totodată, vă reamintim că toate echipele de fotbal de copii și juniori ale municipiului și județului Arad vor avea acces gratuit la toate meciurile de pe teren propriu ale UTA-ei. Pentru a participa la un joc oficial pe Arena Francisc Neuman, cluburile doritoare sunt rugate să se prezinte la stadion cu o oră înaintea jocului, la Peluza Sud (Calea Aurel Vlaicu). Alături de jucători, echipele vor fi însoțite de cel mult doi antrenori care se vor ocupa de supraveghere și organizare. De asemenea, echipele arădene interesate sunt rugate să anunțe în prealabil intenția prin telefon, sms sau whatsapp, la număr de telefon 0744.397.380 (persoană de contact Cristian Păcurar, director Academia UTA). Accesul se va face în limita locurilor disponibile.

11 comentarii

  1. nu cred ca e intamplator ca singura formatie neinvinsa din superliga are foarte putini straini in lot,cred ca cei mai putini dintre toate echipele …de asemenea nu cred nici ca au ajuns cu platile la zi,altfel nu plecau de acolo mercenari ca DANI Coman sau ILIEV…URSUL NU PLEACA DE LANGA Butoiul CU MIERE PANA NU l-a GOLIT..MAI ALES specia de urs gunoier plimbaret si degraba varsator de tomberoane..CRED insa ca acolo s-a format un grup unit de jucatori romani pentru care nu e o catastrofa neplata catorva salarii..nu sunt vedete,de aceea nu depun imediat memorii ca nu e coada la usa lor,sunt convins ca putini au oferte din alta parte..daca aveau mai multi straini cu salarii restante demult erau pe topogan,,,de aceea sunt convins ca o sa avem un meci sambata ,dar sper sa castigam!

    0
    0
    1. Atâta ne trebuie, să ne speriem de Sibiu. O nou promovată. Nu vrem să dea ei gol si apoi să stea pe jos cu cârcei. Trebuie jucat in așa fel să nu miste in front, și dat goluri cât se poate. Nu vrem antijoc dacă marcăm un gol.

      0
      0
  2. Este A D E V Ă R A T că d.ul Apreutese și ceilați trei investitori au înfințat o echipă de fotbal la Șiria și vor începe așa cum a început UTA cu mulți ani în urmă ?

    0
    0
  3. Nu ne speriem de sibieni,ei joaca,am mai spus-o,strict ca sa scape de club,restante,etc… Sa prinda o echipa,ori liberi de contract,ori pe ceva bani catre club,cateva sute mii euro,cu care sa-si plateasca datorii salariale…Cert este ca nu vor veni la Arad in excursie,asta este clar…Nici un meci nu seamana cu altul…O victorie impotriva lor,ne ajuta,pe ei ii ingroapa eventuala infrangere…Hai ca i-i facem!

    0
    0
  4. Comparații din culise, fără pretenții, și poate cu ceva adevăr. Ar fi mai util acum un Buhaceanu, înaintea lui Postolachi.? L-ar devansa, chiar în zi buna, Hora pe Cascini.? Negoescu sau Steau ar fi concurențial, sub Oroian.? E limpede ca numai nostalgia ne face sa privim înapoi. Sibiul, cu antrenor low-cost, a izbutit sa adune minusurile fiecăruia într-un mare plus comun. Suntem de abia la început de competiție și vor fi mișcări ample. Speram ca UTA sa beneficieze de mișcările care contează.

    0
    0
  5. Culdusi, rupți in fund, penibili, mai acum ceva vreme Batha era schizofrenic. Frumoase vorbe pentru un om, nu-i așa, cu vreo 5 abonamente. Ne va răspunde în zori de zi, probabil. De abia așteptam, far călăuzitor!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button