Arhivă articole

FCC UAV Arad – gură de oxigen financiară de la autoritățile locale și județene, UTA mai acoperă și ea din cheltuielile finalului de an!


Sesiunea de proiecte pe care primarul Călin Bibarț nu și-a mai dorit-o, dar pe care, la presiunea publică, a aprobat-o și-a aflat astăzi câștigătorii. Centrul Municipal de Cultură Arad a împărțit 1,97 de milioane de lei din fonduri nerambursabile, iar grosul s-a dus, conform așteptărilor. către UTA și FCC UAV Arad.

Echipa fanion a Aradului se alesese deja în sesiunea de primăvară cu 4 milioane de lei, așa că s-a mulțumit și cu încă 1 milion de lei, cu toate că solicitase 1,6 milioane. Încă 200 de mii de euro sunt binevenite pentru „Bătrâna Doamnă”, care-și va putea achita – printre altele – cheltuieli cu deplasările sau organizarea meciurilor de pe teren propriu din momentul în care se semnează contractul și până pe 15 decembrie. Și mai mare nevoie de bani au baschetbalistele Aradului, care luaseră doar 1,3 milioane de lei în martie și au cheltuieli și mai mari prin participarea în FIBA EuroCup Women. Iar CMCA le-a mai dat 700 de mii de lei, adică 140 de mii de euro.

Westar și Voința adună împreună aproape 100 de mii de lei

În total, au fost aprobate 26 de proiecte, dar cinci dintre ele nu au fost finanțate, pentru că nu au întrunit punctajul minim. În rest, cluburile câștigătoare au primit sume infime, după cum urmează: Clubul Sportiv CS Westar Arad – 50.000 de lei, Asociația Club Sportiv Voința Arad – 40.000 de lei, Asociația Club Sportiv Gymteam Arad – 35.000 de lei, Asociația Club Sportiv Academia de Tenis de Masă Daniela Dodean – 25.000 de lei, Asociația CS ProVolei Arad 20.000 de lei, Asociația Sportivă Șah Club Vados Arad – 20.000 de lei, Asociația Sportivă Șah Club Vados Arad – 20.000 de lei, Asociația Club Sportiv Viitorul Arad -15.000 de lei, Clubul Sportiv Atletico Arad – 10.000 de lei, Asociația Sportivă Club Olimpia Bujac 1975 – 10.000 de lei, ACS Piroș Security Proiect 10.000 de lei, Clubul Sportiv Cobra Arte Marțiale Arad – 10.000 de lei, Asociația Județeană de Fotbal – 10.000 de lei, Asociația Club Sportiv Judo Arad – 10.000 de lei și Asociația Club Sportiv Fortuna Arad – 10.000 de lei.

La CCJA, FCC Baschet Arad a luat mai mult decât UTA

Și Centrul Cultural Județean Arad a publicat rezultatele sesiunii cu numărul 2 de finanțări nerambursabile. Sportul de performanță a primit bani puțini, cu toate că a atras, ca de fiecare dată, cele mai multe proiecte. Au fost depuse 14 proiecte, fiind finanțate 11 dintre ele. Din totalul de aproape 1,2 milioane de lei pe care organizațiile sportive le-au solicitat, Centrul Cultural Județean Arad a dat 680 de mii de lei (56%). Cele mai mari finanțări le-au primit cei de la CS Baschet Arad, 200 de mii de lei, respectiv AFC UTA Arad, 180 de mii de lei. Apoi CS Pro Volei Arad a mai luat 70 de mii de lei, Asociația Județeană de Tenis de Masă – 35 de mii de lei, Asociația Club Sportiv Olimpia Bujac 1975 – 45 de mii de lei, Atletico Arad – 45 de mii de lei, CS Unirea Sântana – 15 mii de lei, Asociația Clubul Sportiv Dum Dance Team 40 de mii de lei, Asociația Club Sportiv Academia de Tenis de Masă Daniela Dodean – 50 de mii de lei.

7
1


2 thoughts on “FCC UAV Arad – gură de oxigen financiară de la autoritățile locale și județene, UTA mai acoperă și ea din cheltuielile finalului de an!

    1. O să fie bine, nu-ți face griji. Mulți l-ar dori în organigrama lor, rezultatele obținute îl recomandă.Hai UTA. Un 2-0 ar fi perfect sâmbătă ca să ne dregem puțin și golaverajul.

      15

      3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.