Progresul Pecica

Pecica încearcă marea cu degetul la Reșița! Bozian: „Nu există echipă imbatabilă, dar trebuie să jucăm aproape perfect”





Progresul Pecica s-a deblocat în campionat cu ocazia derby-ului cu Gloria Lunca Teuz Cermei, dar programul nu o prea ajută în weekend. „Galben-albaștrii” se deplasează pe terenul singurei formații din vestul țării ce a bifat doar victorii, fie că vorbim despre Cupa României sau campionat. CSM Reșița conduce clasamentul seriei a 8-a a Ligii a III-a cu maximum de puncte (9), ultimele făcându-le în compania Lipovei, cealaltă formație extrem de bine cotată din serie, pentru ca, miercuri, „roș-negrii” din Valea Domanului să o elimine pe divizionara secundă Poli Timișoara, cu un sec 2-0.

Fundașii Ardei și Fota au fost cei care au semnat una dintre surprizele turului trei al competiției KO, însă Călin Cheregi și-a îndreptat imediat atenția spre duelul de sâmbătă, de la ora 17, cu Progresul Pecica. „ În acest moment mă gândesc la meciul de sâmbătă, deoarece ne așteaptă un meci foarte greu. Dacă nu vom trata viitorul joc cu maximă seriozitate, tot ceea ce am făcut putem șterge cu buretele. Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe tinere, plină de elan, în mod sigur ne va pune mari probleme”, a spus antrenorul bănățenilor după confruntarea de astăzi.

Intrarea pe teren a lui Bogdan Bozian a fost decisivă pentru succesul celor de la Pecica în meciul cu Cermeiul. Experimentatul mijlocaș a oferit pasele pentru golurile lui Capătă și Arsene, care au anulat avantajul luat de „sămădăi” după prima parte (2-1). „Nu ar fi trebuit să intru pe teren sâmbătă, căci am o problemă la genunchi, o întindere de ligament, însă mă bucur că am putut contribui la prima victorie din campionat. Să sperăm că noi, veteranii, le-am deschis pofta de victorii copiilor, ână la urmă ei sunt importanți, acest proiect este mai ales despre ei și-i așteptăm cu mai multe realizări încă de la meciul următor. Și ce ocazie mai bună de afirmare au decât să demonstreze ceea ce pot pe terenul liderului, principalei candidate la promovare? Sunt sigur că vom avea șansele noastre la Reșița, nu există echipă imbatabilă, s-ar putea ca ei să resimtă puțin din punct de vedere meciul de miercuri cu Poli. Doar că împotriva unei echipe ca Reșița trebuie să joci aproape perfect, te aperi foarte bine, să nu le dai spații și să profiți de puținele ocazii de poartă pe care o să le ai. Sigur, ne-am dori cu toții să mergem și să facem noi meciul la Reșița, dar trebuie să fim și realiști”, a spus Bozian, care îl și ajută pe Mihai Petcuț pe banca tehnică. Aldan și Puie sunt incerți pentru jocul de la Reșița.

Formații probabile:

Reșița: Zimmermann – Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota – I. Popescu, Breşneni – R. Petre, Drăghiceanu, Al. Negru – Aboubacar.

Pecica: Roșca – Moraru, Sarkozi,  Wild, Puta – Borcea, Arsene, C. Mihai, Stanciu –  Capătă, Câmpan.

Arbitri: Marius Chioran (Florești – Cluj) – Claudiu Doarvoaș (Mintia – Hunedoara), Claudiu Giorgiu (Cluj)

Observatori FRF: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin), Călin Orbonaș (Ilia – Hunedoara)

FOTO: Sorin Dan Cârstea









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button