UTA Arad

UTA și U. Cluj își dau întâlnire la Oradea în weekendul de pauză al Superligii!





După ce s-a jucat în fiecare weekend, plus o etapă intermediară din 15 iulie încoace, Superliga ia o pauză cauzată de acțiunile echipelor naționale. Probabil, UTA va da câțiva jucători la loturile reprezentative, dar Ilie Poenaru îi va avea pe majoritatea la dispoziție și-i va angrena într-un meci de pregătire sâmbătă, pe 24 septembrie, contra unei alte prim divizionare.

Fiindcă s-au întâlnit deja în turul de campionat UTA și Universitatea Cluj au decis să se întâlnească aproape la jumătate drumului, la Oradea, pentru un test ce va începe la ora 12, pe arena „Iuliu Bodola”. Gazonul e „biliard” pe arena pe care FC Bihor încearcă să-și apropie promovarea în Liga 2-a.

În etapa a patra a Superligii, „roș-albii” au trecut de „șepcile roșii” cu 2-1, după reușitele semnate  Postolachi și Cascini, respectiv Bălan. Între timp, U. l-a demis pe Erik Lincar și l-a numit pe banca tehnică pe Eugen Neagoe. Acesta din urmă tocmai a obținut primul succes în Superligă, 1-0 pe terenul Mioveniului, adunând 7 puncte pentru un loc 14 provizoriu. UTA are 15 puncte și ocupă locul 6 în clasament.

În weekend, ambele formații joacă pe teren propriu, arădenii, sâmbătă (ora 16,45) cu FC Hermannstadt, iar cluenii, duminică (ora 13), cu Chindia Târgoviște.

2 comentarii

  1. Bravo organizatorilor!Astea sunt meciuri amicale de verificare,adevarate…Sa intre si juniorii,sa-i vedem…si nu pentru ca nu le-am sti potentialul imens…Sa speram ca nu va avea nevoie Nea Sandu Gaica de ei,fix atunci in competitia tineretului…Acum ei stiu,depinde de prioritati…Intr-adevar,gazonul de la Oradea e sticla,masa de biliard,fara irigare,degivrare,decat manual…De fapt asa a fost si la noi…Un stadion,vechi,demodat,mereu spoit…Doar ca dreptunghiul verde era de nivelul Champions……..ERA!
    Succes!
    Pana atunci trebuie sa invingem neaparat pe sibieni!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button