Crisul Chisineu-Criș

Crișul, chemată să se scuture de păcate în compania Ghirodei! Haloș: „Nu ne gândim decât la victorie, apoi vom fi greu de oprit!”





Mandatul lui Dan Stupar pe banca celor de la Crișul Chișineu Criș nu a început deloc bine. După cele trei puncte de la Pecica, au urmat trei înfrângeri grele pentru „alb-albaștri”, două și ca și scor: 1-6, în Cupă, cu Lipova și 1-4, cu ACB Ineu, iar ultima, 2-3 la Dudești, cu Pobeda, în afara calculelor hârtiei.

Ceva semne de reviriment s-au văzut vinerea trecută în județul Timiș, Crișul a condus de două ori prin reușitele lui Barbu și Dinu, dar la final a venit și a doua înfrângere în prezenta ediție a Ligii a 3-a. „Atmosfera este un pic grea datorită rezultatelor, dar avem încredere că ne vom reveni. În această săptaămână ne-am mobiliza, avem o atitudine mai bună și vom întrerupe seria negativă. Probabil că nu ne-am cunoscut atât de bine, dar am început să comunicăm mai bine, am stat după antrenamente împreună și credem că vom avea alte rezultate bune de acum înainte. După prima victorie vom fi greu de oprit”, susține Andrei Haloș, aflat la a treia stagiune în tricoul Crișului.

Din această vară, fotbalistul crescut de UTA nu mai intră în rândul juniorilor și cu toate astea e punct fix în echipa Crișului. „Mă simt bine la Criș, mă bucur că domnul Stupar are înceredere în mine. Îmi doresc să joc cât de mult, chiar în fiecare meci, dacă se poate, dar cel mai important este să avem rezultate bune”, a adugat fotbalistul de bandă dreapta originar din Șimand.

Prima șansă de intra pe un drum bun sosește pentru Crișul vineri. De la ora 17, pe arena „Aurel Ardelean”, vine CSC Ghiroda și Giarmata Vii, una dintre formațiile ce aspiră, la rându-i, la un loc în play-offul Ligii a 3-a, acolo unde a și jucat în stagiunea precedentă, ba chiar a și disputat primul baraj de promovare în Liga 2-a. În acest start de sezon, trupa lui Leuca le-a dat patru celor de la Pobeda și Periam, a și luat patru de la Lipova, iar marți a ieșit din Cupă în compania celor de Ripensia (0-2).  „Ghiroda  este o echipă bună, mereu am avut meciuri echilibrate cu ei. Va fi și acum un meci de care pe care, dar sper să fim noi mai atenți și să speculăm greșelile lor. Nu ne gândim decât la victorie”, anunță Haloș.

Formații probabile:

Crișul: Iliescu – Haloș, Hreniuc, Bortiș, Siminic – A. Iuga, Dinu – C. Grigore, Burlă, Toboșaru – C.Barbu.

Ghiroda: Mosoarcă – Sporin, Hecsko, Stupu, Vasluian – Jichici, Schinteie – Mura, Precup, Velcan – Făgărășanu.

Arbitri: Raul Bădărău (Hunedoara) – Robert Mereș (Cluj-Napoca),
Cristian Bumb (Băcia)

Observatori arbitri: Sebastian Moisin (Oradea)

Delegat joc: Marian Vasile (Anina – Caraş Severin)

 









Un comentariu

  1. Succes cris si bafta haloș insa cand ati pierdut pe linie sa vi sa spui ca o victorie sa facem si vom fi greu de oprit , sincer mi se pare deplasat, anul asta e un an greu pt criș, cu toti jucatori vechi plecati in afara de vreo 3, 4 , e greu sa ai.sperante la un loc de primele 4 , practic sunt acolo resita, lipova din start cele 2 sunt peste restul.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button