Baschet

Baschetbalistele arădene dispută – în weekend – primele amicale chiar în fața propriilor susținători, echipa se îmbracă în Macron în noul sezon!





Cei 900 de mii de lei primiți de la autoritățile locale și județene au adus ceva vânt în pupă pentru baschetbalistele de la FCC UAV Arad, care se pregătesc de cele 18 meciuri oficiale în ultimele trei luni de zile. După primele două săptămâni de antrenamente, Bogdan Bulj își vedea la lucru elevele cu ocazia primelor teste ale toamnei.

Vor fi câte două duble cu formații din Serbia, Duga Šabac, locul 5 în ediția trecută de campionat și formată în majoritate din jucătoare sârboaice tinere și apoi împotriva campioanei țării vecine, Steaua Roșie Belgrad. Cu Duga se va juca chiar în acest weekend, la Sala Polivalentă, sâmbătă, de la ora 19 și duminică, de la ora 13. Va fi primul prilej pentru susținătorii „galben-albastrelor” să-și vadă favoritele la lucru, respectiv să facă cunoștiință cu noile achiziții: sârboaicele Aleksandra Racic și Milena Marjanovic, bulgăroaica Iva Georgieva, americancele Stephanie Madden și Trinity Baptiste, junioara Diana Roșu, în timp ce pentru Anamaria Ciotir e vorba despre o revenire la Arad. Startul noii ediții a Ligii Naționale de baschet feminin se dă în 1-2 octombrie, când echipa arădeană va înfrunta rivala clasică, CSM Târgoviște, urmând să se joace în cadrul unui turneu inaugural.

Vicecampioanele se vor îmbrăca în echipament Macron!

În altă ordine de idei, FCC UAV Arad a anunțat un nou parteneriat, cu un sponsor tehnic. Hadzovic și colegele sale vor îmbrăca în noul sezon echipamente marca Macron. ”Suntem bucuroși să anunțăm noul parteneriat încheiat între FCC UAV Arad și Dribling 67, distribuitor oficial de echipamente Macron. Pentru sezonul 2022-2023, baschetbalistele Aradului vor evolua în echipamentul produs de brandul italian atât în întrecerea internă, cât și în FIBA EuroCup Women. Vom reveni în perioada următoare cu prezentarea oficială a celor două modele de maiouri de joc, dar și cu alte surprize pentru noua stagiune!”, gruparea de pe Mureș, prin intermediul site-ului oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button